מלח על דגים דחוף!!!!

• הוסף לסימניות
תמיד אני קונה דג סלמון טרי, השבוע קניתי כבר ביום שלישי ושמתי את זה במקפיא-
שמתי את זה בלימון ושמתי מלח על הדג מכל הצדדים שיצא הטעם של המקפיא,
שאלה שלי-
עכשיו באפיה אני צריכה להוסיף מלח אם אני שוטפת את זה? או המלח נספג בדג?
תודה ובבקשה דחוף!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1147417:
תמיד אני קונה דג סלמון טרי, השבוע קניתי כבר ביום שלישי ושמתי את זה במקפיא-
שמתי את זה בלימון ושמתי מלח על הדג מכל הצדדים שיצא הטעם של המקפיא,
שאלה שלי-
עכשיו באפיה אני צריכה להוסיף מלח אם אני שוטפת את זה? או המלח נספג בדג?
תודה ובבקשה דחוף!!!

ברור לשטוף!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כנראה שזה נספג בדג
ועדיף שלא להוסיף כי בדרך הטבע נראה לי שנספג קצת

• הוסף לסימניות
בדר"כ לא צריך....
מקסימום כל אחד יוסיף לעצמו במנה שלו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אגב להבא, דג טרי שהקפאת והיה 3 ימים במקפיא סגור היטב לא מקבל טעם של מקפיא. רק מפשירים שוטפים היטב והשאר כרגיל.

• הוסף לסימניות
שוב:
לשטוף היטב את הדגים, היטב היטב.

ברוטב למלוח בכמות הרצויה וזה נספג בצורה מעודנת.

בתיאבון!

• הוסף לסימניות
המלח לא מוציא את הטעם של המקפיא אלא את הטעם האופיני של דגי הים.
גם דג סול וגם דג סלומון הם דגים שחיבים להשרות אותם במלח כדי להפיג את הטעם הזה.
כמובן לשטוף לאחר מכן, המלח בודאי נספג בדג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה