מידע שימושי מלטונין איכותי ביותר ובכשרות בד"ץ העדה החרדית במחיר מפתיע

• הוסף לסימניות
זה מתאים לילדים? מה המינון לילד בן 7?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה לגבי פסח?

• הוסף לסימניות
יש בiherb גם 1 מ"ג של כשרות star-k ששאלתי רב והוא אמר שהוא מו"ץ שלהם והם מחמירים מאוד, כמו בד"ץ העדה החרדית.
לא ידעתי שהוא מו"ץ שלהם לפני ששאלתי.
רק ש90% מהזמן המוצר הזה לא במלאי, כנראה כל החרדים קונים אותו.
גם זכור לי שהוא היה הכי זול (בפועל קניתי את ה-3 מ"ג שהובא לעיל בגלל שלא היה את ה1 מ"ג במלאי) נראה לי 240 כמוסות ב30 ש"ח

עריכה:
מצאתי - https://il.iherb.com/pr/nutralife-melatonin-1-mg-240-easy-chew-tablets/70968
עכשיו הוא במלאי.

• הוסף לסימניות
של מקסי הלט זה קטניות
יש רבנים בהעד"ח שמתירים לילדים קטנים קטניות - אחרי שריפת חפץ עד כניסת החג בשקיעה
הרגיל זה קטניות? ז"א הורוד?
מה שיש לי לפסח זה בטעם לימון. רוב הילדים שנפגשתי בהם לא אהבו אבל הבן שלי שזה הכי קריטי בשבילו ממש אוהב את הלימון ומבחינתו להשתמש בזה כל השנה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרגיל זה קטניות? ז"א הורוד?
מה שיש לי לפסח זה בטעם לימון. רוב הילדים שנפגשתי בהם לא אהבו אבל הבן שלי שזה הכי קריטי בשבילו ממש אוהב את הלימון ומבחינתו להשתמש בזה כל השנה
לא זוכרת
בכל אופן כל אחד צריך לשאול את הרב שלו ולא להסתמך על התגובות כאן מפרוג

• הוסף לסימניות
יש בiherb גם 1 מ"ג של כשרות star-k ששאלתי רב והוא אמר שהוא מו"ץ שלהם והם מחמירים מאוד, כמו בד"ץ העדה החרדית.
גם זכור לי שהוא היה הכי זול (בפועל קניתי את ה-3 מ"ג שהובא לעיל בגלל שלא היה את ה1 מ"ג במלאי) נראה לי 240 כמוסות ב30 ש"ח

עריכה:
מצאתי - https://il.iherb.com/pr/nutralife-melatonin-1-mg-240-easy-chew-tablets/70968
עכשיו הוא במלאי.
זה אכן הכי זול בפער (לפחות לפי מה שאני בדקתי, כמה פעמים לאורך זמן).
אפשר לסמן באתר שישלחו מייל כשהמוצר חוזר למלאי.
אני קונה את זה כבר כמה שנים, זה בא והולך.
אפשר למצוא את זה גם ב-koshervitamins אבל שם יותר יקר מאייהרב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
איפה כתוב שיש לזה הכשר ?
1742852754721.jpeg

• הוסף לסימניות

עריכה:
עכשיו הוא במלאי.
איפה מופיע שם הכשר?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה