דרוש מידע מלטונין בכשרות לקניה מחו"ל

• הוסף לסימניות
בסד
מישהו יודע מאיזה אתר ניתן לקנות מלטונין מארצות הברית בכשרות טובה ומוצר טוב

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כדאי להזמין מאנגליה כי אז המשלוח הוא חינם

ובנוסף בעזרת תוסף קאשדו ניתן לקבל 4% הנחה על המחיר

אני הזמנתי משם גם חבילה של 240 כדורים מולטי ויטמין לנשים של סולגאר ב66 ש"ח

וכן ויטמינים לילדים

(המשלוח חינם הוא מקניה של 190 ש"ח בערך)

• הוסף לסימניות
אני מזמין מאמזון
הם לא שולחים ישירות לישראל, אז אני שולח עם @חביל'ס

• הוסף לסימניות
אני מזמין מאמזון
הם לא שולחים ישירות לישראל, אז אני שולח עם @חביל'ס

מצאתי קישור מאמזון עם משלוח ישיר לישראל

אריזה 200 כדורים 1 מ"ג ב25$ ומשלוח עוד 16$ (עם שליח עד הבית)

אריזה 100 כדורים ב20$

צילום האריזה

1611311566420.png

1611311648225.png

ונראה לי שאם קונים מספר חבילות (עד 75$ כדי שלא יהיה מע"מ) מחיר המשלוח ישאר כך או שיעלה רק בקצת.

ואם תקנה לבסוף באמזון, כדאי לך להתחיל את הקניה בכתובת

SMILE.AMAZON.COM

כי אז מופעלת אופציית הסמייל של אמזון ואמזון תתרום 0.5% מהקנייה לצדקה (לא על חשבונך) ותבחר עמותה וישנם עשרות מוסדות תורה שניתן לתת להם את התרומה של אמזון כגון:

American Friends of Hebron Yeshiva Jerusalem Inc - ישיבת חברון גבעת מרדכי

American Friends of Ponevez Yeshiva in Israel Inc - פונוביז' בני ברק

Yeshivas Chasidei Belz-Belz Institutions in Israel - ישיבת בעלז ירושלים

American Friends of Yeshiva Dmir Inc - ישיבת מיר ירושלים

Batay Avoth of Ponevez Yeshiva Inc

Yeshiva Ohel Simon of Jerusalem

Kamenitzer Yeshiva of Jerusalem Inc

Yeshiva Wolozin Bnei Brak Israel Inc

Yeshiva Beth Abraham of Jerusalem Inc

(אתם צריכים לבחור בהגדרות לאיזה מוסד תתרמו אחרת אמזון תתרום למוסד אמריקאי כלשהוא....)

עזרה - אמזון סמייל - הסבר איך לעשות צדקה באמצעות הקנייה באמזון
אמזון סמייל לקונים באמזון, חשוב לדעת --- אמזון נותנת אפשרות ש0.5% מהקניה תלך לצדקה ! וישנם מעל מליון ארגוני צדקה שאפשר לתרום להם, וישנה אפשרות שם לבחור לאיזה מוסד או ישיבה לתרום , כמובן אתם מחליטים למי לתרום. (הנתינה כלולה בתוך סכום הקנייה, ולא על חשבונכם, וסכום הקניה ישאר אותו דבר בין אם תתרמו...

• הוסף לסימניות
זה הכי יקר נראה לי

מי שרוצה הכי בזול, הבאתי לעיל אפשרות מהאתר IHERB ואז יש משלוח חינם לארץ, יש שם גם מלטונין כשרים (לא בדקתי אם יש גם העדה החרדית) ולא בטוח בכלל שכדורים צריכים הכשר אם אין להם טעם וק"ו שכאן כבר יש כשרות, אך שכל אחד יעשה כפי שמורה לו רבו.

אך לגבי חברת משלוח מארה"ב, אני מאד ממליץ על MYUS שלוקחים מחיר לפי משקל פיזי ולא לפי משקל נפחי כמו כל שאר חברות המשלוחים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי שרוצה הכי בזול, הבאתי לעיל אפשרות מהאתר IHERB ואז יש משלוח חינם לארץ, יש שם גם מלטונין כשרים (לא בדקתי אם יש גם העדה החרדית) ולא בטוח בכלל שכדורים צריכים הכשר אם אין להם טעם וק"ו שכאן כבר יש כשרות, אך שכל אחד יעשה כפי שמורה לו רבו.

אך לגבי חברת משלוח מארה"ב, אני מאד ממליץ על MYUS שלוקחים מחיר לפי משקל פיזי ולא לפי משקל נפחי כמו כל שאר חברות המשלוחים

איפה כתוב הכשר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממי הזמנתם שוב תודה רבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה כתוב הכשר?

יש לזה כשרות סטאר K והמחיר הוא הכי זול שיש, כלומר 21 שקל ל240 כדורים (ל1 מ"ג מלטונין בטעם מנטה)

1611434625069.png

1611434214540.png

וראיתי שם גם 3 מ"ג ו5 מ"ג בכשרות KOF-K (זה בטעמים)

וניתן להתקשר לר' זריצקי לשאול אותו אם ניתן לסמוך על הכשרויות האלה לגבי מלטונין (ולגבי המוצר עם הטעם לשאול גם על זה)

• הוסף לסימניות
יש לזה כשרות סטאר K והמחיר הוא הכי זול שיש, כלומר 21 שקל ל240 כדורים (ל1 מ"ג מלטונין)

צפה בקובץ המצורף 815875

וראיתי שם גם 3 מ"ג ו5 מ"ג בכשרות KOF-K (זה בטעמים)

וניתן להתקשר לר' זריצקי לשאול אותו אם ניתן לסמוך על הכשרויות האלה לגבי מלטונין (ולגבי המוצר עם הטעם לשאול גם על זה)

• הוסף לסימניות
ממש תודה אנסה לברר האם גם המוצר באיכות טובה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה