דרוש מידע מלטונין בכשרות לקניה מחו"ל

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה רק של הבד"צ אז יש רק של מקסי הלט,
אחרי ברורים עם הרבה ניסיון בזה (קניתי מאות חבילות גם לחנות בירושלים, בגלל שזה יותר זול שם מהספקים שלהם כאן בארץ), אני יכול להעיד שהכי זול לקנות של 1 מ"ג בקישור של ויטקוסט וניתן גם למצוא קישורים של 5-20 %הנחה, אבל אין להם רק של 1 מ"ג.
של 3, ו5, מ"ג הכי זול כאן

• הוסף לסימניות
בVITACOST חסר כרגע במלאי מלטונין של מקסי הילס - אין גם של 1 מ"ג

באמזון חבילה של 200 כדורים 1MG עולה 18$ (לכתובת אמריקאית בלבד)

ועל פי רוב כשאני מזמין לכתובת אמריקאית, אני משתמש ב

כי מחיר השילוח הוא לפי ק"ג פיזי ולא לפי ק"ג נפחי כבשאר החברות ועד 900 גרם המחיר הוא 18$ (ו1.3 ק"ג המחיר 23$) ויש 20% הנחה על המשלוח הראשון.

• הוסף לסימניות
@נני5
היי.
המשלוח שלי מ vitacost כבר חודש ולא מגיע. זה נראה לך נורמלי?
כתוב שכבר לפני שבוע הוא הגיע לארץ. הגיוני?
הגיוני, כן.
בד"כ הגיע אליי בין 21 יום לחודש ושבוע
היום אני מזמינה מספיק זמן מראש, כך שאני לא לחוצה בזמן

• הוסף לסימניות
יש לי למסירה כ50 כדורים של מקסיהלט 1 מ"ג (בד"ץ)
וקופסא כמעט שלימה של סולגאר 3 מ"ג כK, פג תוקף.
בבית שמש

• הוסף לסימניות
כדאי לנסות להשתמש בקו טלפון 0772039895 זהו קו טלפון שמשמיע רעש לבן שעוזר מאד להירדם.

• הוסף לסימניות
אחרי ברורים עם הרבה ניסיון בזה (קניתי מאות חבילות גם לחנות בירושלים, בגלל שזה יותר זול שם מהספקים שלהם כאן בארץ), אני יכול להעיד שהכי זול לקנות של 1 מ"ג בקישור של ויטקוסט וניתן גם למצוא קישורים של 5-20 %הנחה, אבל אין להם רק של 1 מ"ג.
הקישור לא עובד...

• הוסף לסימניות
באמזון חבילה של 200 כדורים 1MG עולה 18$ (לכתובת אמריקאית בלבד)

ועל פי רוב כשאני מזמין לכתובת אמריקאית, אני משתמש ב

כי מחיר השילוח הוא לפי ק"ג פיזי ולא לפי ק"ג נפחי כבשאר החברות ועד 900 גרם המחיר הוא 18$ (ו1.3 ק"ג המחיר 23$) ויש 20% הנחה על המשלוח הראשון.
כתוב שאזל...

• הוסף לסימניות
תודה רבה הקישור עובד מצוין
אני מגיע דרך זה לכדורים של 3 מ"ג ולא כמו שכתבת שיש להם רק של 1 מ"ג
אשמח לקבל קישור גם ל1 מ"ג

• הוסף לסימניות

NutraLife, מלטונין, 1 מ"ג, 240 טבליות קלות ללעיסה

il.iherb.com
il.iherb.com
מישהו יודע אם זה כשר לפסח?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג מלטונין של מקסי הלט 1 מ"ג 100 כדורים במחיר זול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה