לא יודעת מה לגבי טיסהיכולה להגיד שנסעתי עם כמה ילדים. הקטן בן שנה ורבע
קניתי כדורי מלטונין בחנות טבע ברחוב שיוצא מיחזקאל. בגאולה.
זה כדורי לעיסה כך שאפשר גם לקטנים ולתינוק אפשר גם לפורר
אמרו לי חצי כדור לגיל שנה ורבע
חחחחח
זה היה כמו כוסות רוח למת. לא עשה כלום
לא חצי כדור, לא כדור ולא 1 וחצי.
לדוגמא נתתי בזמן שהיה אמור להיות ממש עייף (כבר בהמתנה הראשונה לצ'ק אין בשדה תעופה)
נרדם לשעה והתעורר. ממש לא אפקט של כדור שינה ולא קרוב לזה...
גכתבתי יומן על הנסיעה הזו
שמי שיקרא אותו ייצא לו החשק (אם היה קיים) לטוס עם ילדים אם הןא לא ממש ממש חייב .... (טסנו לאזרחות)
לפי מה שאת מתארת הפער בין התוצאות עצום מידילא יודעת מה לגבי טיסה
כן יכולה להגיד הכדורים האלו עוזרים לי להחזיר ילדים לסדר, ואם אני לא רוצה שיהיו מוכנים לישון ב7 וירדמו אחרי 9,
מספיק לי לרוב שמינית כדור.
ולילדים הרבה יותר גדולים (7 ו5)
בהתחלה נתתי רבע כדור (של 1 מ"ג)
אח"כ חילקתי ל2 את הרבע וגם הוא ממש בסדר
מה שכן, זה מכניס אותם למצב שהם אמורים להיות בו שעת ערב = שנת לילה
אבל כן נראה לי שזה תלוי בילדים ומשפיע על כל אחד אחרת.
מוזר,יכולה להגיד שנסעתי עם כמה ילדים. הקטן בן שנה ורבע
קניתי כדורי מלטונין בחנות טבע ברחוב שיוצא מיחזקאל. בגאולה.
זה כדורי לעיסה כך שאפשר גם לקטנים ולתינוק אפשר גם לפורר
אמרו לי חצי כדור לגיל שנה ורבע
חחחחח
זה היה כמו כוסות רוח למת. לא עשה כלום
לא חצי כדור, לא כדור ולא 1 וחצי.
לדוגמא נתתי בזמן שהיה אמור להיות ממש עייף (כבר בהמתנה הראשונה לצ'ק אין בשדה תעופה)
נרדם לשעה והתעורר. ממש לא אפקט של כדור שינה ולא קרוב לזה...
גכתבתי יומן על הנסיעה הזו
שמי שיקרא אותו ייצא לו החשק (אם היה קיים) לטוס עם ילדים אם הןא לא ממש ממש חייב .... (טסנו לאזרחות)
סוף סוף תשובה מרגיעה...זה דווקא גיל שהטיסה לא מסובכת,
היא צריכה את הבקבוק שלה / הנקה/ מוצץ, ידיים של אמא וזהו...
מנשא הוא דבר יעיל, ממליצה להביא טיפות אוזניים למקרה שיכאב לה.
וכמובן כדאי לוודא שיש לכם סל שכיבה לתינוק בטיסה.
ממש לא הייתי מלעיטה תינוקת קטנה שכזו בתוספים לא טבעיים לה... ואני גם לא רואה סיבה.
זה כמובן דורש, זה לא כמו כשהייתי טסה לבד וישנה מרגע ההמראה ועד רגע הנחיתה...סוף סוף תשובה מרגיעה...
טוב שאמרת על טיפות אוזנים יש לי בבית אז אני אקח
אני טסתי עם תינוקת בגיל הזה מארצות הברית לכאןממש תודה על "העידוד",
אף אחת לא נסעה לארה"ב עם תינוק בן 5 חודשים ועבר בסדר?
זה כמובן דורש, זה לא כמו כשהייתי טסה לבד וישנה מרגע ההמראה ועד רגע הנחיתה...
אבל בשבילה זה כמעט כמו להיות בבית, גם בבית קורה לפעמים שהיא בוכה ובוכה וצריך לקפץ איתה על הידיים, נכון? זה לא אמור להיות שונה בטיסה... אם היא בד"כ תינוקת רגועה, גם בטיסה בעז"ה היא תהיה רגועה, ואם היא לא תהיה רגועה, ידיים של אמא זה הפתרון המושלם...
בגלל שהטמפרטורה במטוס לא צפויה, כדאי גם להצטייד בשמיכה ולתכנן את הבגדים כך שיהיה אפשר להוריד ולהשאיר עם שכבה דקה או להוסיף משהו מחמם.
זה בהחלט לא גיל שצריך תעסוקות או שהישיבה במקום אחד מעיקה על ילדים. נכון לגמריאני טסתי עם תינוקת בגיל הזה מארצות הברית לכאן
היה יחסית בסדר, ישנה קצת, שיחקה עם צעצועים אהובים, אכלה, בכתה מדי פעם... סה"כ ממש בסדר
אבל כל מקרה לגופו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים