התייעצות מלטונין

• הוסף לסימניות
לא! לא! לא!
אני מבין את הצורך לישון בלילה, ואת הקושי להתמודד עם הערנות של הינוקא (בכור? מזל טוב!)
אבל זה ממש ממש לא מתאים.
אין לי מחקרים מדעיים או ידע רפואי רלוונטי, אבל מניסיון של גידול כמה וכמה ילדים, זו תקופה שצריך לנשום עמוק ולחכות שהיא תעבור בשמחה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אז מאיזה גיל כן?
לא בכור[ה], הגדולה מקבלת כל ערב, ונרדמת פיפס עד שהיא מתעוררת באמצע הלילה,
באסה

• הוסף לסימניות
לא יודע.
אני באופן אישי לא הייתי נותן לפני גיל שנתיים.
בהצלחה והרבה כוחות!!
אפשר לעשות תורנות עם הבעל מי קם...

• הוסף לסימניות
אסר לפני גיל שנתים וגם אחרי
משש לא מומלץ כל לילה זה גורם להתמכרות
והגוף עלול להפסיק לייצר את ההורמון
מרגיש שיש הורים היום שחסר להם הורמון סבלנות לילדים ......

• הוסף לסימניות
אסר לפני גיל שנתים וגם אחרי
משש לא מומלץ כל לילה זה גורם להתמכרות
והגוף עלול להפסיק לייצר את ההורמון
מרגיש שיש הורים היום שחסר להם הורמון סבלנות לילדים ......
יש לזה אישור ממקורות רפואיים?

• הוסף לסימניות
עפ"י רופאת ילדים מוסמכת - בשבוע שעבר
לפי הספרות הרפואית לא לתת מלטונין לילדים עד גיל שנתיים.
מגיל שנתיים ואילך - כמובן שעדיף להקנות הרגלי שינה וכו' אך אם מדובר בילד שניסו הכל וממש מתקשה להירדם - עדיף עשרת מונים לתת מלוטין מאשר שהילד לא ישן לילות רציפים!

• הוסף לסימניות
אני קבלתי אישור מרופאה בגיל חצי שנה
אמרה שיותר גרוע החוסרים שיש כשאיו שינה
השתמשתי רק שבוע עקב טיסה ארוכה

וכבר לא צריכה בזכות @חנה בתיה סופר מאמי

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל?
(3 חודשים)
לאן הגענו? אולי בחדר לידה תתנו??
תינוקות בוכים בלילות בגלל הרבה סיבות ידועות של כאבי בטן וכדומ' לדחוף לו הורמון שינה יכול להרוס לו את הייצור עצמי לכל החיים כי הגוף הקטנטן הזה קיבל התערבות בגיל 3 חדש

• הוסף לסימניות
לאן הגענו? אולי בחדר לידה תתנו??
תינוקות בוכים בלילות בגלל הרבה סיבות ידועות של כאבי בטן וכדומ' לדחוף לו הורמון שינה יכול להרוס לו את הייצור עצמי לכל החיים כי הגוף הקטנטן הזה קיבל התערבות בגיל 3 חדש
בבקשה אל תשפטו שום הורה...
הורים שלא התנסו עם בעיות שינה קשות בבקשה שלא יביעו דעה

מה שכן, לא חשבתי להתחיל לתת בכזה גיל
(אפילו שהנסיכה שלי כשהייתה ניו בורן נרדמה ב-1 בלילה ובקושי שינה בין הארוחות רק אם ממש עבדתי להרדים אותה)
מה שכן ממליצה ללכת למעבדת שינה אם זה מקרה חריג

• הוסף לסימניות
רופא אמר לי לא לתת באופן קבוע גם לא לילד גדול, ולא לתת אף פעם מתחת לגיל 5.
אני משער שיש מקרים חריגים שאין ברירה אבל זה ממש לא בריא.

• הוסף לסימניות
בבקשה אל תשפטו שום הורה...
הורים שלא התנסו עם בעיות שינה קשות בבקשה שלא יביעו דעה

מה שכן, לא חשבתי להתחיל לתת בכזה גיל
(אפילו שהנסיכה שלי כשהייתה ניו בורן נרדמה ב-1 בלילה ובקושי שינה בין הארוחות רק אם ממש עבדתי להרדים אותה)
מה שכן ממליצה ללכת למעבדת שינה אם זה מקרה חריג
מה זה "בעיות שינה קשות"?
לפחות חצי מהמקרים של "בעיות שינה" לתינוקות ופעוטות הם לא בעיות שינה, אלא בעיות ציפיות לא ריאליות של ההורים.
גם אלו שאכן מתקשים לישון, צריך לזכור שיש פה טווח נורמלי, וזה בסך הכל דבר רגיל וסביר שתינוק מתקשה לישון וצריך יותר עזרה בהירדמות, ויותר עבודה כדי להקנות לו הרגלי שינה. זה שילד יותר מאתגר מהרגיל זה עדיין לא בהכרח בעיה חריגה.
כמו שלא כל ילד שובב צריך ריטלין, גם לא כל ילד שמתקשה להירדם צריך מלטונין.
צריך להיות זהירים עם המסקנה שיש פה באמת בעיה חריגה, ולזכור שיש פה גם סיכון ולא רק תועלת. [אין מספיק מחקר על בטיחות מלטונין בשימוש קבוע לילדים כדי שניתן יהיה לקבוע שאין נזק לטווח ארוך]. מקרים רגילים צריך לפתור באמצעים רגילים, גם אם אלו מקרים רגילים מאתגרים. אחרת, חוץ מהסיכון האפשרי, מפספסים את הקניית הרגלי השינה לילד.
מקרים חריגים קיימים, אבל מגיעים למסקנה הזו רק אחרי שמנסים, אבל באמת, את השיטות הרגילות (שהן תהליך לא קצר גם במקרה רגיל). בפרט, בגיל שלושה חודשים לא כל כך הגיוני להגיע למסקנה שיש פה בעיית שינה. השעון הביולוגי בכלל עוד לא התפתח בגיל הזה, ויש אינספור אפשרויות אחרות ויותר סבירות למה תינוק לא ישן.

• הוסף לסימניות
אולי תנסו טיפה יין?
נראה לי שעדיף לא לחשוב על מלטונין עד שלא תנסו את זה.
(עד שפרץ המלטונין לעולמינו, זה היה פתרון יותר נפוץ לקטנטנים וגם לגדולים).

• הוסף לסימניות
אני קבלתי אישור מרופאה בגיל חצי שנה
אמרה שיותר גרוע החוסרים שיש כשאיו שינה
השתמשתי רק שבוע עקב טיסה ארוכה
יש הבדל משמעותי מאד בין שימוש קצר טווח לשימוש קבוע. יש יותר חשש להשלכות ארוכות טווח בשימוש קבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת