מידע שימושי מליאת הכנסת אישרה את מתווה הפיצוי לעסקים

• הוסף לסימניות
עד מתי המערכת תהיה פתוחה, אנחנו אוחזים רק ב13/11 והמתווה מדבר על ירידה בהכנסות גם של חודש זה?

• הוסף לסימניות
תכל'ס
מעבידים באשדוד יקבלו פיצוי לשלם לעובדיהם שכר על הימים בהם לא יכלו להגיע???

• הוסף לסימניות
מה קורה בעוסק פטור שפתוח מזמן, אך הפך לעוסק מורשה בחודשים האחרונים?
@haya maryanovski @יהודה מילר
וכן עוסק שפותח עכשיו עו"פ רטרואקטיבית מלפני ה8

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
האם מחזור העסק למעלה מ12000
זה אומר הכנסה מהעסק? או סך מחזור שבפועל ההכנסה בניכוי ההוצאות יכולה להיות נמוכה יותר?
אשמח ממש לתשובה
@haya maryanovski

• הוסף לסימניות
מצרפת לך חישוב במידה והינך עוסק פטור
מוכרח לציין שכתוב מעולה וברור
רק דבר אחד לא מובן מספיק
הדגשים:
1.אישה שהיתה בחופשת לידה בחודשים הנכללים בחישוב זכאית לחישוב אחר

לא מובן מה ההסבר לאיזה חישוב זכאית?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זאת אומרת שאם היו לי הכנסות של נניח 20000
ולאחר ההוצאות נשארתי עם רווח של 8000
אני עדיין זכאית למענק??

• הוסף לסימניות
שאלה למי שיודע:

בעל עסק שהיתה לו ירידה בעסק, אבל במקום זה הוא עבד כשכיר, והרוויח משכורת, האם הוא עדיין זכאי למענק?

• הוסף לסימניות
מנסה להגיש אבל משום מה לא מצליחה להזין את מספר הסניף בפרטי חשבון הבנק
המערכת לא מזהה שום סניף שאני מנסה להקליד
מישהו נתקל בבעיה הזאת? מה עושים?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לגבי שכירים בנתיבות האם מגיע להם פיצויים על הימים שלא היה עבודה?

• הוסף לסימניות
אם אני מגיש עכשיו מה אני בוחר ???

1704187599103.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה