מליון זבובים!! מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני גרה בקומת קרקע ליד צמחיה אבל אף פעם לא הייתה לי כזאת כמות של זבובים.
בדרך כלל אין אפילו אחד.
אני שוטפת את החצר, הכל מבריק ובכל זאת הם יושבים שם כולם. ריססתי, הלכו לכמה שעות וחזרו.

מה עושים?? זה סיוט!
יש חומר שהם לא אוהבים להריח?

• הוסף לסימניות
נורה כחולה יש לך? (המתקן הזה שהם נהרגים שם).
כמו"כ, יש כל מיני מכשירים להרחקת מעופפים.

• הוסף לסימניות
הנורה כחולה תעזור גם ביום?

• הוסף לסימניות
יש מכשיר שנקרא לוכד זבובים.
הוא בנוי בצורה של כובע של ליצן סגור מלמטה שבתחתיתו יש חורים קטנים ובראשו חור אחד קצת גדול, ומעל הכובע יש כיסוי פלסטיק.
הוא פועל על העיקרון שזבובים עפים כלפי מעלה. בתחתית הכובע שמים משהו שהם אוהבים (מיץ או משהו דביק, או שבחנות שמוכרים אותו [אולי טמבור] יסבירו לך מה לשים שם) הם נכנסים מהחורים הקטנים שלמטה ועפים לכיוון מעלה כדרכם וברגע שהם יוצאים מהחור העליון לתוך כיסוי הפלסטיק הם לא יודעים למצוא את החורים לצאת חזרה וכך הם מעופפים שם עד נשימתם האחרונה...

לעניין צער בעלי חיים אני לא יודע איזה צער עדיף שלהם או שלנו...

• הוסף לסימניות
תודה על העצות.
איכשהוא מאז שפירסמתי כאן התעופפו להם רובם ונשארו רק מעטים (אחרי שבוע שהם רובצים ומתעופפים בככיף)

תפסתי אחד בכנפים, רציתי לברר איתו את הענין.
הוא אמר לי:
"אחד כאן אמר שפרסמו עלינו בפרוג וזה לא בא לנו טוב... אז עפנו (על) מזה.."

מקווה שבאמת יעבור להם החשק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה