מלך שני עם שלבי עבודה.

• הוסף לסימניות
לקח המון זמן ואני עדין לא מרוצה, אבל אין לי יותר זמן בשבילו.
אז קבלו מלך היערות השני.
יופ טוב לכולם!
11-365-1.jpg
11-365-2.jpg
11-365-3.jpg

• הוסף לסימניות
דבורה המוכשרת להדהים
אולי אפשר להרחיב קצת את המדריך לשלבים בין השלב השני לשלישי?

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להרחיב קצת את המדריך לשלבים בין השלב השני לשלישי?
זה באמת מעניין???

בשביל זה אני צריכה לזכור לעשות שמירה באמצע... וזה המון המון מחיכות שינויים וחישובים.
כאן- בגלל שלא עבדתי עם רפרנסים- הסתבכתי עם היד, וגם בבגדים, הייתי חייבת לשנות המון....
ולא נשאר לי זמן לארמון דמיוני, שהיה צריך להיות ברקע.

• הוסף לסימניות
בטח שזה מעניין.
מהשלב הראשון לשני - אני יכול למבין. מהשני לשלישי - זה הזהב האמיתי

• הוסף לסימניות
מופרע לגמרי

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם מישהו אמר את זה כבר פעם, אבל לי בא שבתור מתנת יומולדת או משהו כזה,יקנו לי כרטיס כניסה למוח שלך!!! נראה לי שזה הולך להיות המתנה הכי שווה שקיבלתי EVER!!!!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם מישהו אמר את זה כבר פעם, אבל לי בא שבתור מתנת יומולדת או משהו כזה,יקנו לי כרטיס כניסה למוח שלך!!! נראה לי שזה הולך להיות המתנה הכי שווה שקיבלתי EVER!!!!

לא כדאי לך- תלכי שם לאיבוד ולא תוכלי לחזור.;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה