עזרה מלכה וגנר - פסיכולוגית ומטפלת רגשית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

אני מחפשת נואשות טלפון של מלכה וגנר

מה שיש ב144 אין מענה.

מי שיכולה לעזור תבורך משמים

כ"כ אם יש לכן המלצות או תגובות מנסיון איתה , אשמח מאד לשמוע. אפשר באישי

• הוסף לסימניות
אין לי הכירות איתה.
זה מה שמצאתי תוצאה אחת
מלכה וגנר
כתובת: הרב שאולזון 14 ירושלים
טלפון: 1900-720141
מכאן https://www.phoneindex.co.il/אלפון.aspx?p=12085127&n=מלכה וגנר
יש שם תוצאות נוספות של השם הזה, ואיני יודע מי זה מביניהם
נ.ב. אם תרצי לשמוע על שירותי מטפלת רגשית מצויינת ולהתייעץ איתה תוכלו לראות על חני סילבר כאן https://shvilim.online/
וזה הטלפון שלה 0527155401

• הוסף לסימניות
את זה גם אני ראיתי ברשת... אבל זה לא מורשה ואני צריכה טלפון זמין או נייד.

• הוסף לסימניות
מלכה וגנר מעולה ממש - 026514950
משאירים הודעה [אם אין תשובה] בד"כ חוזרת למתקשרים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
האם אפשר לכתוב לה במייל?

אם כן -מה המייל שלה?

תודה

• הוסף לסימניות
משתתפת בהשתלמות שלה ורוצה לכתוב לה משהו....

• הוסף לסימניות
רציתי לכתוב לה משהו לפני המפגש הבא
אין לי עניין להפריע לה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה