דרוש מידע מלכות אצל אדמורים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אל תתחיל עם זה..
תשאיר את זה נקי
הוא לא זקוק לעוד הרבה שמות של אדמורים אח''כ תפציץ גאוות רצונך..

חסידות בשם ביצ'קופ אני מישהו מכיר והאם היא מוגדרת בציבור 'מלכות' ?
ביטשקוב - די צעיר - לא ידוע כמלכות

• הוסף לסימניות
אתה מרגיש מלכות,
בלבוש, בכלים, שהרב'ה משתמש בהם, באופן הדיבור וכו'
מלכות מתבטא בהרבה ענינים כגון מורא מהמלך וריחוק ממנו וכן הנהגה מאוד מכובדת בלבוש וכו'
ובזה אמרתי שבמורא והריחוק יש את זה בגור ובשאר דברים לא ידוע לי.
כבר נראה לי שאין מחלוקת ביננו.

• הוסף לסימניות
מלכות מתבטא בהרבה ענינים כגון מורא מהמלך וריחוק ממנו וכן הנהגה מאוד מכובדת בלבוש וכו'
ובזה אמרתי שבמורא והריחוק יש את זה בגור ובשאר דברים לא ידוע לי.
כבר נראה לי שאין מחלוקת ביננו.
צודק,
לכן ציטטתי מה שהוא ביקש, לבוש כלים וכ'ו לא בגור.

• הוסף לסימניות
חסידות בשם ביצ'קופ אני מישהו מכיר והאם היא מוגדרת בציבור 'מלכות' ?
הכוונה לחסידות ביפו?
האדמו''ר גר בבני ברק

אני לא יודע עם מלכות, אבל מרומם בצורה נפלאה,
השיחות איתו הם מרתקות ומרגשות, לא סתם המלווה מלכה שלו מלא בבני ברקים שמגיעים עד לשם.

• הוסף לסימניות
הכוונה לחסידות ביפו?
האדמו''ר גר בבני ברק

אני לא יודע עם מלכות, אבל מרומם בצורה נפלאה,
השיחות איתו הם מרתקות ומרגשות, לא סתם המלווה מלכה שלו מלא בבני ברקים שמגיעים עד לשם.
כן
ביטשקוב

• הוסף לסימניות
למלך יש ממלכה ולא גדוד ...
גדוד זה לא כ''כ הרבה :)
תודה בכל אופן
את זה תגיד לאיוב למה הוא אמר מלך בגדוד ולא מלך בממלכה!!!
"אֶבֲחַר דַּרְכָּם וְאֵשֵׁב רֹאשׁ וְאֶשְׁכּוֹן כְּמֶלֶךְ בַּגְּדוּד כַּאֲשֶׁר אֲבֵלִים יְנַחֵם"(איוב כ""ט פסוק כ"ה)

• הוסף לסימניות
כל בית רוז'ין לא רק סדיגורא
ויזניץ מרכז
דארג
נדבורנא ב"ב
סערט ויזניץ
פרימישלאן

הרבי מדושינסקי נראה כמלך בגדוד.
מי שהיה שם מבין
מעניין האשכול הזה, מה עם סאטמאר ובאבוב?
בקיצור מי לא

• הוסף לסימניות
כנראה שאנשים מתבלבלים פה במושג "מלכות"
נכון שכל אדמור זה מלכותי, ומפואר וכו וכו
אבל יש את החסידויות המלכותיות שזה בגינוני מלכות שמתבטא בכל ההליכות: אכילה, התנהגות, תפילה, ניראות אסטטית ויופי חיצוני
כמו סדיגורא, כל בית רוזין, באבוב ועוד שאני לא מכירה את כולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה