מלכי(איזנבאך) אז הקדמתי אותך...:)**ילדה בת 6**

• הוסף לסימניות
טוב זה לא חכמה זה בלי עריכה...אבל לא היה לי שום רעיון לעריכה.. אז עד שיעלה לי משהו אשמח לחו"ד ומיעל עזרה לקרופים...

קבצים מצורפים

• DSC_0898.JPG
    KB 107.1 · צפיות: 15
  • DSC_0907.JPG
    KB 109.2 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אויש הצבעים נהרסו כליל בהקטנה ובהעלאה בכלל:(

• הוסף לסימניות
הצעת עריכה לראשונה
(מה אני עושה במקום לעבוד :( :) )

קבצים מצורפים

• DSC_08928.jpg
    KB 281.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אסתי אהבתי...
תשמעי. תוצאות מדהימות.:)
הגדולה יפהייפיה ברמות על...
אוי העניים שלה.

ת'תמונות שלי מחמישי בבוקר. עוד תספיקו לישון המווווון עד שתראו.
מה לעשות? אני בפיגור של 12 משפחות לפחות:eek:

ות' אמת שרוב הלקוחות לא מפרגנים לי העלאת תמונות לפרוג.
מה לעשות??? מזל ביש בעניין.

• הוסף לסימניות
אסתי אהבתי ילדה מהממת העריכה הוסיפה

• הוסף לסימניות
הראשונה!
אהבתי ת-חיתוך של אורטל

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהמקום המצולם נקרא מתחם תחנה ,אבל איפה זה? בתל אביב?
מישהו יכול להסביר איך מגיעים לשם?
(סליחה על הקפיצה)

• הוסף לסימניות
אסתי איזה יופי לראות תמונות שלך!
תמשיכי להעלות לא להתעצל...
צילום מתוק!!
ילדה חמודה וצבעים נעימים.

קרופ וטיפונת עריכה מקפיצים לך פה תתמונה.

(לא בטוחה לגבי המסגרת יכול להיות שהצבע תקוע..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה