מלכי לסקר - NUMBER ONE!!!

• הוסף לסימניות
הצטלמנו צילומי פורים אצל מלכי האלופה, בדוכנינו ובטפנו באנו
היה פשוט כיף, חוויה לילדים, הם זרמו ונהנו - ויעידו החיוכים המשוחררים והפוזות המתוקות
הקטנה כבר רוצה לחזור שוב...

התוצאה - מושלמת ב"ה, מחיר מעולה ומעבר לזה השירות של מלכי נדיר

בקיצור - ממליצה!!!

• הוסף לסימניות
אני נוהגת בד"כ שלא לפרסם תמונות של ילדיי...

אם מלכי יכולה לכסות את העיניים - לא אכפת לי שתעלה (פשוט אין לי תכנת גרפיקה לעשות זאת)
מעבר לעיניים שלהם, יש מה לראות בתפאורה...

• הוסף לסימניות
מלכי...מלכי....(במנגינה המתאימה, כן?)

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה!!
איזה כיף עם כאלו לקוחות (ופרגונים;)), מאורגנים, מסודרים, משקיעים, יודעים מה הם רוצים ועושים זאת בצורה העדינה והטובה ביותר!! וכיף לצלם כאלו מתוקים!!
ו--כן, אהובי זרמה עם הרעיונות המשגועים שלי... ;) :D
טוב, אתם חייבים לראות את התחפשוות המושקעות- אז הנה- - -
תהנו:)
(העיניים מטושטשות, אבל כמו שאמרה- יש הרבה מה לראות מעבר לעיניים- למרות שחבל כי יש להם עיניים ממש יפות.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה