מלכת האות י' - מה אפשר לחלק?

• הוסף לסימניות
בגן כמובן.
עדיף ממתק ולא יין או ירקות...

יש לכם רעיון לפעילות באות י'?

• הוסף לסימניות
יו יו מפלסטיק? במקום אוכל...
אפשר אולי גם איזה משחק עם זה

• הוסף לסימניות
יד. אולי מחזיק מפתחות בצורת יד, או ציטוס כאפה (בצבע אדום)

• הוסף לסימניות
יופלונים?
יש איזו חברה 'ימבו' נראה לי ששל גלידות חמות וכאלו...
ידיים - צ'יטוס בצורת כף יד, זכור לי דבר כזה

• הוסף לסימניות
יבמבמם

• הוסף לסימניות
ירקות

:D:p:eek::cool:

• הוסף לסימניות
אולי משהו ירוק...

• הוסף לסימניות
ימבמבם,
יוגטה,
יוגורט,
ירח (עוגיות)

• הוסף לסימניות
נראה לי עוגיות ירח מנצחות

• הוסף לסימניות
ידים - יש גם סוכריות ג'לי בצורת כף יד.

חני

• הוסף לסימניות
יוגטה...יש להם סוכריות מכל הסוגים.

• הוסף לסימניות
אפשר לנפח בלוני "ידים" (מהכפפות לנקיון)
ירק ירוק כגון מלפפון או פלפל.

• הוסף לסימניות
אצלנו מכינים מרק ירקות כל הילדות כגן בחגיגת יום הולדת....

• הוסף לסימניות
תודה רבה על שפע הרעיונות!
לא חשבתי שיש כל כך הרבה..

באמת נראה לי שהרעיון של עוגיות בצורת ירח נחמד ביותר ואם זה יהיה עם שוקולד אז בכלל הבנות יהיו מרוגשות...
השאלה אם אפשר לקנות אותם? או רק להכין בבית?

לגבי הסוכריות של יוגטה אני ממעיטה מאוד בסוכריות לילדים בטח כשמדובר בסוכריות קשות או על מקל.. מחוץ לתחום!!

לחלק יויו, נשמע לי טוב מאוד, יודעות אם אפשר להשיג בחנות של השקל??

הרעיון של הכפפות מקסים בתור פעילות.

וירקות, באמת נראה לכן שבנות 5 יתלהבו לכרסם גזר לכבוד מלכת האות??? אולי בנות תיכון...

שוב תודה לכל אלו שטרחו ונתנו לי רעיונות!!!

אגב, יש גם רעיון של יין - מיץ ענבים... אני אישית לא בא לי על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה