תנו לי ביקורת 'מלכת' האירוע.. !

• הוסף לסימניות
תהנו!!

IMG_3226.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תמונה מושלמת!

וזאת ילדה בת 7-8 למה זה נשים?
ולמה זה אזהרה?
לא סובלת את הביטוי הזה.

אם מעלים ילדות קטנות וצנועות האזהרות מיותרות לחלוטין

• הוסף לסימניות
תמונה מושלמת!

וזאת ילדה בת 7-8 למה זה נשים?
ולמה זה אזהרה?
לא סובלת את הביטוי הזה.

אם מעלים ילדות קטנות וצנועות האזהרות מיותרות לחלוטין
מקבל ממש. שכחתי לרגע את הפרטים. אתקן את הכותרת!! יישר כח על ההארה!

• הוסף לסימניות
התמונה מיוחדת!

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!
אהבתי את העמידה!
לדעתי היה צריך לפתוח צמצם כדי שהפוקוס יהיה יותר עליה כי ככה העיניים בורחות ישר לרקע...

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת!
אהבתי את העמידה!
לדעתי היה צריך לפתוח צמצם כדי שהפוקוס יהיה יותר עליה כי ככה העיניים בורחות ישר לרקע...
תודה רבה!!

דבר שני תודה על תגובה ביקורתית.
שימי לב שפתחתי צמצם. זה היה בדיוק סט שרציתי טשטושי רקע. במיוחד באורך מוקד צר יותר. ספציפית כאן שהתמונה רחבה יותר נשארתי עדיין עם צמצם 4. בתמונה רחבה הבוקה פחות נראית... המיקוד על הילדה יצא רחוק מלהיות אבסולוטי. על אף שמיקדתי על הילדה - הרקע התמקד. אבל זה לא קריטי בתמונות רחבות שרשמית גם הרקע וגם הנושא אמורים להיות בפוקוס +- .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגב אין קשר בין פתיחת צמצם ל'מיקוד על הילדה'. מיקוד הוא דבר 1. פתיחת צמצם לקבל בוקה הוא דבר שני...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

דבר שני תודה על תגובה ביקורתית.
שימי לב שפתחתי צמצם. זה היה בדיוק סט שרציתי טשטושי רקע. במיוחד באורך מוקד צר יותר. ספציפית כאן שהתמונה רחבה יותר נשארתי עדיין עם צמצם 4. בתמונה רחבה הבוקה פחות נראית... המיקוד על הילדה יצא רחוק מלהיות אבסולוטי. על אף שמיקדתי על הילדה - הרקע התמקד. אבל זה לא קריטי בתמונות רחבות שרשמית גם הרקע וגם הנושא אמורים להיות בפוקוס +- .
כן אחר כך שמתי לב שהצמצם נמוך אז אולי קצת להרחיק אותה מהרקע בכל אופן לא יודעת מה היו הנתונים באותו מקום אבל זה תוצאה מהממת בכל אופן!
אגב אין קשר בין פתיחת צמצם ל'מיקוד על הילדה'. מיקוד הוא דבר 1. פתיחת צמצם לקבל בוקה הוא דבר שני...
כן נכון התכוונתי הפוקוס בכללי לא של המצלמה... כשאני מסתכלת על התמונה אני לא "מתפקסת"-ממוקדת על הילדה.... אז אם היה נניח צמצם יותר פתוח כך שהרקע היה מטושטש היה אפשר להתמקד יותר בה ולא במסביב...

• הוסף לסימניות
כן נכון התכוונתי הפוקוס בכללי לא של המצלמה... כשאני מסתכלת על התמונה אני לא "מתפקסת"-ממוקדת על הילדה.... אז אם היה נניח צמצם יותר פתוח כך שהרקע היה מטושטש היה אפשר להתמקד יותר בה ולא במסביב...
אם אני מבין אותך נכון, את בעצם אומרת שהמבט הראשוני של הצופה היה כדאי שיהיה על הנושא ולא על הרקע...
ולכן כדאי להפריד את הנושא מהרקע...
זו בהחלט טעמך וזה בסדר.

אישית בתמונות רחבות לא רואה בכך כל כך עניין. זה טעמי בכל אופן. וזה בסדר לחלוק... ומבין את דברייך.
בנוסף גם אם הייתי מצלם על f2.8 לא בטוח שהיתה הפרדה...
וגם אפילו אם הייתי מקדים את הילדה קצת יותר לכיוון המצלמה לא בטוח שהיתה הפרדה. כי מדובר בתמונה מאוד רחבה.
ובנוסף זה היה מציק לעין שאין השתלבות של הילדה עם כל הרקע בהרמוניה אחת... זה חלק מהיופי של התמונה שיש הרמוניה. ילדה במרכז כסאות/שולחנות/פרחים מימין ומשמאל. תקרה ורקע מעניינים...
בכוונה רציתי בתמונה הספציפית שהילדה תשתלב ולא תבלוט. אני חושב שזה היה יוצא פחות טוב אם היא היתה בולטת...

ומאידך במחשבה שניה.. אולי כן, ואת צודקת!!!
יכול להיות שאם הייתי מקריב מעט את הילדה קדימה יותר לכיוון המצלמה. היתה הבלטה מבחינת הקומפוזיציה הכללית אפילו בלי בוקה וטשטוש רקע... שזה קשה מאוד להשיג בתמונות רחבות..

בכל אופן תודה על הביקורות וההערות!! זה מחדד מאוד איך אנחנו רוצים לראות בפן האישי את התמונות שלנו!!! ואיך אנחנו יכולים ללמוד אחד מהשני את הסגנון שלו..

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה