יעל אייזיקוביץ
ניו בורן -צילום והכשרת צלמות
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
בהשראת "הילדה המתוקה" קלענו זרים מהמטפס בחצר,
לפני שינבול בשמיטה..
מירהלה, אל תדאגי,המרצה בקורס עושה ממני קציצות, כמעט.נכתב ע"י יצירתית;1369024:מקסים
אני שוב שואלת מה תעשי בקורס...
בראשונה הוא אומר " אמא, מה נפל עליך, שמת לי זר???" תמונה מקסימה (הזר מיותר) יש פוקוס?
השניה מקסימה!!!! חסר לי אויר בשמאל- לכיוון שהיא מסתכלת
השלישית חמודה- יש לה צהבת ואולי אין פוקוס
נכתב ע"י יעל א;1369041:מירהלה, אל תדאגי,המרצה בקורס עושה ממני קציצות, כמעט.
בקשר לזר ,לא נעים..הבחור הגברי בן ה4 אוהב...להתגנדר.
תודה על הביקורת,(עומדת בקבלה שלך,ה?..)
בקשר לפוקוס באמת קצת קשה לי איתו.
יש מצב שזה קשור לתאורה לא מספקת?
צולם במהירות 100נכתב ע"י יצירתית;1369059:וגם את התמונה המקורית- כך אוכל לנסות לעזור לך
נכתב ע"י RacheliArt;1369085:אמאלהההההההההההההה
זה חייב להיות הילדים שלך!!!!!!!!!!
איך מעלים תמונה מקורית?נכתב ע"י יעל א;1369091:צולם במהירות 100
1.8
קנון די7
עדשה 85,1.8
בשעה 6 וחצי
נכתב ע"י יצירתית;1369155:איך יצא חד בכאלה נתונים?
מהירות נמוככככככככככככה
תשימי את הילדים על חצובה ואז יצא לך חד![]()
ואני כבר התחלתי להזות שבגלל שיש לילדים שלי עיניים שקועות אני לא מצליחה להתפקס על העיניים כמו שצריך..נכתב ע"י יצירתית;1369155:איך יצא חד בכאלה נתונים?
מהירות נמוככככככככככככה
תשימי את הילדים על חצובה ואז יצא לך חד![]()
נכתב ע"י יעל א;1369169:הכל בגלל איציק קנטי שציוה אותי לצלם השבוע במצב P
ואז אני לא יכולה להעלות מהירות..
אוף!
נכתב ע"י יעל א;1369176:ואני כבר התחלתי להזות שבגלל שיש לילדים שלי עיניים שקועות אני לא מצליחה להתפקס על העיניים כמו שצריך..
למדנו על פיצוי חשיפה וזה הדבר שהוא רוצה שנתמקד בו השבוע.נכתב ע"י יצירתית;1369196:מעניין מה היתה המטרה שלו
תמסרי לו ששאלתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים