- הוסף לסימניות
מחפש המלצות או דיס על השיט של מלכת עכו מחיפה לעכו.
האם יש שם יהודים?
האם היחס בסדר?
מאד מאד יעזור לי.
תודה רבה רבה רבה!!
האם יש שם יהודים?
האם היחס בסדר?
מאד מאד יעזור לי.
תודה רבה רבה רבה!!
מנסיון העבר!!!טוב. אז השנה הזאת תהיה השנה החמישית ברצף שאנו עושים (בדר"כ הלוך ושוב)
ממליץ בחחווםם
מאאוד כיף
מרגישים מחלת ים?טוב. אז השנה הזאת תהיה השנה החמישית ברצף שאנו עושים (בדר"כ הלוך ושוב)
ממליץ בחחווםם
מאאוד כיף
זה נסיעה של 40 דקות אני לא הרגשתי מחלת ים ולא שמעתי התלוננות על מחלת יםמרגישים מחלת ים?
ומה עשיתם בעכו אחרי שהגעתם? קשה להסתובב שם בלי רכב?
מחיר כרטיס לכיוון אחד : 35 ₪ לאדם.כמה עולה?
עדיף להזמין קודם מראשמנסיון העבר!!!
האם חייבים לקנות כרטיס מראש או מגיעים ונוסעים......
תודה!זה נסיעה של 40 דקות אני לא הרגשתי מחלת ים ולא שמעתי התלוננות על מחלת ים
לאחר שהגעננו לעכו עשינו טורנדו ורכבנו על סוס ועגלה
השנה אנו נוסעים לנופש בצפת אז ניסע הלוך ואז מונית לתחנה מרכזית
ומשם אוטובוס לצפת
(דר"א אפשר להגיע לחיפה עם רכבת שזה עוד אטרקציה)
זה אני לא יודע לגבי המוזיאוניםתודה!
הסתובבתם פעם העכו? יש שם מוזיאונים וכד'. שחשבנו ללכת אליהם. האם שייך בלי רכב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים