כללי מלל מנוקד- מוורד לפוטושופ?יש אפשרות להעביר?

• הוסף לסימניות
תחפשי בתוך הוספת מדפסת את הדגם המדובר בתוך הרשימה שמופיעה בווינדוס
(אם יש לך וויסטה הבנתי שאין אותה שם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;307562:
תחפשי בתוך הוספת מדפסת את הדגם המדובר בתוך הרשימה שמופיעה בווינדוס
(אם יש לך וויסטה הבנתי שאין אותה שם)
א.תודה.
ב. אין לי וויסטה
ג.הסתבכתי פה..אני לא מוצאת את מה ש'קורא כרטיסים ' כתב..

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 404.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בבקשה:

מדריך מצולם!

כל הזכויות שמורות לי :) סתאאם.. תפיצו חופשי..

קודם כל הולכים ללוח הבקרה > מדפסות ופקסים וממשיכים לפי צילומי המסך המצורפים להלן:

קבצים מצורפים

• מדריך להתקנת מדפסת1.jpg
    KB 99.3 · צפיות: 13
  • מדריך להתקנת מדפסת2.jpg
    KB 158 · צפיות: 29
  • מדריך להתקנת מדפסת3.jpg
    KB 114.8 · צפיות: 17
  • מדריך להתקנת מדפסת4.jpg
    KB 134.4 · צפיות: 16
  • מדריך להתקנת מדפסת5.jpg
    KB 226.7 · צפיות: 14
  • מדריך להתקנת מדפסת - גירסה להורדה.zip
    KB 635.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
israelm24<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_307581", true); </SCRIPT> איך אוכל להודות לך?? (:
אבל.... כמו תמיד ............חח
הצלחתי להתקין..הוא שמר לי אותו PRN אך הוא לא פותח לי אותו לא באילוס ולא בפוטו...ואין לי קורל
התוכל לעזור לי??(:

• הוסף לסימניות
בהחלט :)

"תכווצי" את הPRN לתוך קובץ RAR או ZIP ותעלי לפה, אני אמיר את זה לPDF ואעלה לכאן בחזרה. רק זריז אני תכף עף לישון ;)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך...
אם זה קשה לך זה יכול לחכות למחר...;)
שוב תודה!

וד.א למה שלא תסביר לי איך להמיר?;)

• הוסף לסימניות
ע"מ להמיר קובץ PRN/PS לקובץ PDF את זקוקה לתוכנה אקרובט דיסטילר, אם יש לך אותה (היא באה כחלק מהאקרובט פרופשולנס) פשוט תגררי את קובץ הPRN על הדיסטילר והוא ימיר לך אותו לPDF.

בכל מקרה, המרתי לך את הקובץ. משום מה כל הטקסט השתבש שם ואותיות החליפו מיקומים בינן לבין עצמן, אך סידרתי לך את זה, כולל השלמת ניקוד ודגשים שהיו חסרים.

הנה הקובץ:

קבצים מצורפים

• מלל וורד.pdf
    KB 159 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;307602:
ע"מ להמיר קובץ PRN/PS לקובץ PDF את זקוקה לתוכנה אקרובט דיסטילר, אם יש לך אותה (היא באה כחלק מהאקרובט פרופשולנס) פשוט תגררי את קובץ הPRN על הדיסטילר והוא ימיר לך אותו לPDF.

בכל מקרה, המרתי לך את הקובץ. משום מה כל הטקסט השתבש שם ואותיות החליפו מיקומים בינן לבין עצמן, אך סידרתי לך את זה, כולל השלמת ניקוד ודגשים שהיו חסרים.

הנה הקובץ:
חחחחח
אתה כזה חמוד.........
אבל המלל אמור להיות מבולבל........חחח
אני נקרעת לעצמי פה..עם עצמי..
לא נורא בכל אופן תודה ענקית!!
נחזיר בשמחות...

• הוסף לסימניות
חחח אוקייי.. מניין לי לדעת.. לא הבנתי מה קרה לטקסט.. לתומי חשבתי שבהדפסה לקובץ השתבש משהו.. הנה הקובץ ה"אורגינלי"...

קבצים מצורפים

• מלל וורד מבולבל....pdf
    KB 158.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
יש לי רדר ושאני גוררת זה מה שהוא כותב לי..

קבצים מצורפים

• 12.jpg
    KB 80.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אקרובט רידר לא יודע לפתוח קבצי PRN רק גירסת הפרופשונלס.

• הוסף לסימניות
אה אוקי...
אז כל פעם שאני יצטרך...אני ישלח לך..:);)
(סתם צוחקת..ראיתי שנלחצת לך שם...)
תודה רבבה....רבה!!!!!
לילה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה