אם את מנסה לנקד בפונט הזה בפוטושופ הוא מנקד? (בלי יבוא.. אלא לנקד מחדש..)נכתב ע"י shilat;307415:זה במת משנה אחרי ששיניתי את הפונט..
אבל זה הפונט שאני צכה שיהיה ...
מה עושים במצב כזה??
לא הוא לא נותן לי כנראה אתה צודק..נכתב ע"י א ל י;307461:אם את מנסה לנקד בפונט הזה בפוטושופ הוא מנקד? (בלי יבוא.. אלא לנקד מחדש..)
כי אם לא ... אז ככל הנראה הפוטו לא מכיר בניקוד עם הפונט הזה..
מברשת????נכתב ע"י אישיות;307467:אם המלל קצר (משפט- שניים) - ניתן לנקד ידנית במברשת...
*אני צכה להעביר אותו לאילוס וזה הבעיה שאין לי תמיכה בעברית באילוס..נכתב ע"י אישיות;307470:התופעה מוכרת ובעייתית. ניקוד 'הולך' בפוטושופ רק עם פונטים פשוטים כמו דוד ואריאל וכו'.
תנסי לסגור את הטקסט לPDF דרך אילוסטרייטור וכד' ולהביא אותו לפוטושופ כמשהו סגור.
מה את רצינית???זה לא נורמלי..נכתב ע"י אישיות;307476:לנקד במברשת פרושו:
ליצור חיריק מעיגול אחד, צירה משני עיגולים, סגול משלושה וכן הלאה...
נכתב ע"י shilat;307471:*אני צכה להעביר אותו לאילוס וזה הבעיה שאין לי תמיכה בעברית באילוס..
ובשביל זה שאלתי איך אני סוגרת קובץ בוורד לPDF??
*אגב פונטים של DGL מהם??
*אני לא אנפבתיתנכתב ע"י א ל י;307489:*שמירה מוורד לפידיאפ - הדפס- וברשימת המדפסות לבחור מדפסת פידיאפ ולהמשיך בהדפסה..
*מה הכוונה מהם? קבוצת פונטים שמתחילה בקידומת זו, הם אמורים להימצא ברשימת הפונטים.. באות D .
ואיך אני מגיעה למדפסת המדוברת??ניסיתי לכתוב ב'נט' והוא לא מוצא לי..נכתב ע"י כוכב103;307559:את קודם כל מתקינה את המדפסת המדוברת (גרסה 630) בתוך מדפסות ופקסים שבלוח הבקרה.
אח"כ מדפיסה מוורד למדפסת הזאת בהדפסה לקובץ (PRINT TO FILE)
ואז פותחת את הקובץ PRN שנוצר.
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים