- הוסף לסימניות
האם אי פעם היית בכיתה??1.כמובן שרבה זה ממש לא כמו בוס
2.לא סתם כתבתי ''או כל טיפול אחר''
ולגביי טיפול יש הורים שעדיין לא מוכנים לשמוע
על שום טיפול
האם אי פעם היית בכיתה??1.כמובן שרבה זה ממש לא כמו בוס
2.לא סתם כתבתי ''או כל טיפול אחר''
כל מילה.המילים הבאות ששלי חריפות והן לא לפותחת השרשור ששאלה, אלא בעיקר לחלק מהמגיבים.
רחמי על ילד שאיום בצפייה במצלמה ע"י ראש עיר מערער אותו מפתחת ומכניס לסיוטים,
איך הוא מתמודד עם האזעקות?
רחמי על ילד שיודע שעשה משהו רע (אחרת לא היה מפחד שיסתכלו במצלמות), ויודע שאמא תגבה אותו ברמה של פניה משרד החינוך/ מנהל / צעקות על הרבה.
מקריאת כל השרשור הארוך הזה, אני מבינה היטב איך גדל הדור החצוף והאלים של היום:
נאלצתי לאיים כבר כמה פעמים בהזמנת משטרה על ילדים סביבות גיל 7-9 - לילד בגינה שהודיע לי שהוא יפוצץ אותי אמא עם ילדים מכות כי לא הסכמנו לעזוב את הגינה "שלו", לילד שהכה עד זוב דם עם קרש חבר וכו. . (הגדיל אחד מהם להסביר לי שאני צריכה לרחם עליו כי יש לו איזה רגישות כל שהיא, הבהרתו לו שאת המשטרה זה לא יעניין כשהיא תגיע לשאול למה הוא פצע בכוונה משהו. הקלות שבה בגלל "רחמים מדומים" על אחד מתירים את דמם של אחרים, מזעזעת אותי כל פעם מחדש).
הייתי עדה לילדה בת10 נגשת לילדה חינוך מיוחד בגינה ואומרת לה שהיא מגעילה ומשוגעת וכו, הלכתי לאמא שהילדה יוחדת להגיד לה שבתה בוכה. האמא נגשה יפה ואמרה לבת שלה ולילדה הפוגענית שההיא בטח לא התכוונה והנה היא מבקשת סליחה והכל בטון רך ונעים. פתאום הגיע אשה אדומה ועצבנית והתחילה לצרוח על האמא העדינה תתרחקי מהילדה שלי, אל תרביצי (!) לה. הבנתי שעוד שנייה האמא של הפוגענית תרביץ לאמא של המיוחדת ונאלצתי להפריד. ולצערי לא התאפקתי ואמרתי לאמא העדינה "אל תעלבי, בהמות יולדות בהמות" ובקול רם יותר הוספתי "כנראה זו אמא ממש אלימה, כי איזו אמא תחשוב שאשה זרה תרביץ לילדה שלה".
הורים בעייתים = ילדים בעייתים (הפוך לא כמובן, יש ילד בעייתי להורה תקין).
כל ספור בעיר אחרת, מכל תתי המגזר החרדים ועדותיו.
עיוות של מה שכתבתי, לא ישנה את הדברים.לא פייר לכתוב כאן את המעשה הנ"ל ולקשר אותו לנושא פתיחת האשכול, לדעתי)
האשכול נפתח על רבה שנמצא עם הילד כל יום כבר כמעט שנה, והרבה הגיב לילד בצורה קצת יותר מהרגיל שאנחנו מכירים.
אז מה? זה אומר שהוא "איש זר" או "זקנה ברחוב" או כל דבר אחר?!
אז נכון שגם יש סיפורי זוועות על רבס' וסיפורים על אנשים מהרחוב.
אבל קצת להיכנס לפורפורציה באשכול הזה.
לא כ"כ משנה לי התגובה שלךהמורים לא צריכים את הטיפים החכמים שלכם ("4 עיניים ומבט מבין" וואו!!!!)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים