מלצ 4.68 או פריים -0.9

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה. זו לא הצעה הגיונית?
הגיונית כן, אחרי עבודה טובה
אבל לפני שיש אישור ביד זה לא נקרא
לי הציעו לפני חודש בדיסקונט משהו נדיר... יומיים אחרי זה הפקיד חזר שלא אישרו אלא בעוד כמה עשיריות האחוז... החתימה כבר היתה בבנק אחר...

• הוסף לסימניות
ריביות טובות
כנראה בגלל שזה ל180 חודש לא נראה לי שיש סיכוי לריביות כאלו בפריסה של 30 שנה
הבטחתי לעדכן.
הבריחו היום את המנהלים לפגישה. האישור הכתוב נדחה. מקווה שמחר לא יהיה מאוחר.
כרגע יש רק אישור מילולי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עד מחר -
כשניסינו לשלב פריים מינוס 1.1 נאלצנו לעלות את המלצ 4.9 במקום 4.68 . אני חושבת שזה לא משתלם בכלל במיוחד שהמלצ הוא כל שנה וחצי. האם אני טועה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עד מחר -
כשניסינו לשלב פריים מינוס 1.1 נאלצנו לעלות את המלצ 4.9 במקום 4.68 . אני חושבת שזה ללא משתלם בכלל במיוחד שהמלצ הוא כל שנה וחצי. האם אני טועה?
ודאי שלא (גם פער הסכומים בכל חישוב, וגם המל"צ שקיבלת לא פחות נדיר מ1.1 מרווח בפריים..)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המייעצים.
ב"ה
קבלתי עתה את האישור העקרוני. מצורף סל מוצע:
1721572904312.png

• הוסף לסימניות
אחד ה... טובים
טפחות נכנסו חזק בהצעה: אין עדיין אישור רק הצעה שממתינה .
קלצ - 240,000 4.56 חודשים 168
מלצ - 4.86 380,000 180 חודשים
מ"צ 1.13 100K (שאריות מהמשכנתא הקודמת) משתנה ב2027 נגמרת ב2037

מה הסיכוי שהם מאשרים כזה דבר ? שווה לחכות 5 ימי עסקים? החסכון הוא של כמה אלפים בודדים + שמאי , פתיחת תיק וכו'
איך להסתכל אל זה?
יש מה לאתגר את פועלים חזרה?

• הוסף לסימניות

מה הסיכוי שהם מאשרים כזה דבר ? שווה לחכות 5 ימי עסקים? החסכון הוא של כמה אלפים בודדים + שמאי , פתיחת תיק וכו'
איך להסתכל אל זה?
אולי תגלי באיזה סניף?😌

• הוסף לסימניות

איך להסתכל אל זה?
אם אני מבין נכון ההצעה של טפחות בכלל לא חוסכת ריביות רק מייקרת, רק שאת הקל"צ קיצרו קצת ואז זה כמובן חוסך בכללי, את הקיצור של השנתיים האלו בקל"צ כנראה אפשר לעשות גם בפועלים ואז יחסכו יותר.
(מה שכתבתם על המ"צ לא בדיוק הבנתי, המשכנתא הקיימת בטפחות ? א"כ למה צריך שמאי ?)

• הוסף לסימניות
(מה שכתבתם על המ"צ לא בדיוק הבנתי, המשכנתא הקיימת בטפחות ? א"כ למה צריך שמאי ?)
המשכנתא קיימת בטפחות.
החיסכון הולך גם על הסכום הכולל וגם על השמאי וכו' כי המשכנתא נשארת באותו מקום.

• הוסף לסימניות

איך להסתכל אל זה?
יאשרו. אישרתי דברים יותר זולים.
גם כשיאשרו אל תרוצי לבצע, חכי ל26 אמור לרדת העוגנים והמיכונית בטפחות.
תבקשי זירוז, תסבירי שאם לא מאשרים היום/ מחר את מבצעת בפועלים, זה אמור לזרז, בד"כ לא לוקח באמת 5 ימי עסקים.
בהצלחהה

• הוסף לסימניות
תבקשי זירוז, תסבירי שאם לא מאשרים היום/ מחר את מבצעת בפועלים, זה אמור לזרז, בד"כ לא לוקח באמת 5 ימי עסקים.
בהצלחהה
יש לי השערה @גרעין תאשר אם זה נכון,
הם אמרו לה רק את סכום הריבית ולא את המרווח, בהנחה שלאחר ה-26 ייקל עליהם לתת אותה, אם זה נכון זה עוד סיבה שכדאי להתעקש לקבל את ההצעה לפני ה-26...

• הוסף לסימניות
הם אמרו לה רק את סכום הריבית ולא את המרווח, בהנחה שלאחר ה-26 ייקל עליהם לתת אותה, אם זה נכון זה עוד סיבה שכדאי להתעקש לקבל את ההצעה לפני ה-26...
כן. אתה צודק
מחר אדבר איתם שוב.

• הוסף לסימניות
יש לי השערה @גרעין תאשר אם זה נכון,
הפקידים במוקד שם לא יודעים שהעוגן הולך לרדת... זה סוד שרק היועצים יודעים ;)
גם זה יאושר אחרי ה26 זה יאושר עם מרווח שנשלח לאישור היום, אם העוגן יירד האישור יהיה על פחות מ4.85. מניסיון עבר....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה