ממאורה > לאורה

• הוסף לסימניות
משתפת פרויקט קטן של שדרוג משרד
הכל עבודה יהודית :) DIY...
העבודה כללה: צבע לקירות, תאורה, וילונות, החלפת מתגים, סרגלים פולימריים, צביעת ארון ומזגן.

לפני.jpg

אחרי.jpg

• הוסף לסימניות
מהמם! מראה חלק ונקי
איך צבעת את הארון?

• הוסף לסימניות
אלופה!
הייתי מוסיפה קצת צבע. אולי עציץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך צבעת את המזגן?

• הוסף לסימניות
מקסים ומזמין!
אני אשמח לקבל פירוט על הסרגלים הפולימרים

• הוסף לסימניות
איפה קונים / איך זה מגיע / איך מתקינים / עלות וכו׳
קנינו באיציק ורועי.
מגיע כיחידות באורך כ3 מטר וברוחב 12 סמ בערך, הנראות כ3 או 4 סרגלים,
חותכים במסור לאורך הרצוי ומדביקים לקיר עם סופר 7.
המחיר הכי זול שמצאתי הוא 70 שח ליחידה.

• הוסף לסימניות
קנינו באיציק ורועי.
מגיע כיחידות באורך כ3 מטר וברוחב 12 סמ בערך, הנראות כ3 או 4 סרגלים,
חותכים במסור לאורך הרצוי ומדביקים לקיר עם סופר 7.
המחיר הכי זול שמצאתי הוא 70 שח ליחידה.
תודה על הפירוט

• הוסף לסימניות
עצם זה שהעיפו את כל הזבל והבלאגן משם, זה כבר מוסיף יופי
כל השאר תוספת נעימה

• הוסף לסימניות
הייי . אני מחפשת מישהי שתעצב לי את החדרים מחדש בעקבות הפרדת בנים בנות אשמח שתצרי איתי קשר

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!!!!!!!!
את התקע הייתי מכניסה לשקע למראה מסודר יותר . :)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה