ממבשרי החזל"ש

• הוסף לסימניות
כמעט ש"ל..
חשבתי אולי קרופ ישפר את התמונה, אבל לא מצאתי קרופ מספיק מוצלח.

• הוסף לסימניות
לא צריך קרופ הצללים האלה מוסיפים עניין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהבתי את המקורית יותר מהקרופ.

• הוסף לסימניות
הכלל הוא שצריך רווח בכיוון המבט, כאן המבט פונה ימינה, לכן הקרופ של דוד נכון, ומועיל.

• הוסף לסימניות
שאלת תם: היום ראיתי אחד כזה יפהפה על הכביש ליד הבית, ונזכרתי בתמונה הזו, רצתי להביא מצלמה והוא עדיין חיכה לי, אבל לא ידעתי עד כמה להתקרב שיהיה ברור בתמונה, אבל שלא יברח??
האם התמונות האלה מצולמות עם זום תמיד או שאפשר להתקרב והם לא בורחים?
אם זה לא קשור לנושא, אפשר למחוק את ההודעה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1158810:
שאלת תם: היום ראיתי אחד כזה יפהפה על הכביש ליד הבית, ונזכרתי בתמונה הזו, רצתי להביא מצלמה והוא עדיין חיכה לי, אבל לא ידעתי עד כמה להתקרב שיהיה ברור בתמונה, אבל שלא יברח??
האם התמונות האלה מצולמות עם זום תמיד או שאפשר להתקרב והם לא בורחים?
אם זה לא קשור לנושא, אפשר למחוק את ההודעה:rolleyes:
מהמרדפים שלי למדתי שזה עניין של מזל, יש חצי שניה להגיב..
זום גדול עוזר, אבל כמובן מקשה מעט על הקמפוז, באופן טבעי.
אני עדיין רודף אחרי צופיות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1158753:
הכלל הוא שצריך רווח בכיוון המבט, כאן המבט פונה ימינה, לכן הקרופ של דוד נכון, ומועיל.
אני מקבל את הכללים האלה בערבון מוגבל,
הקרופ של דוד הוא יפה בלי קשר להיותו "נכון"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צבי קלאר;1158892:
תנסה לקרופ בכיוון המבט ואז תבין.
אני לא צריך לנסות, דוד עשה את זה כבר...
רק אמרתי שני מכיר את הכלל, אבל אני לא רואה אותו כתורה מסיני.

• הוסף לסימניות
ממבשרי החזל"ש - מה זה הרשאי תיבות האלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1158909:
ממבשרי החזל"ש - מה זה הרשאי תיבות האלו?
חזרה לשיגרה
כתבתי את זה בעקבות התמונה של תמיר שהועלתה תחת הכותרת "ממבשרי החורף"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה