כללי ממומחי אקרובט

• הוסף לסימניות
במסגרת עבודתי אני צריכה להדפיס חוברת ספירלה בדפוס דיגטלי בגודל A4
כדי לחסוך בפעימות המונה אני צריכה להכין 2 דפי A4 על A3 ולהדפיס דו צדדי
אני בטוחה שאפשר להגדיר זאת באקרובט (ולחסוך לי את העבודה הידנית באינדיזיין), משהו יודע איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
במחלקות השרות בדפוס הדיגיטלי עושים זאת

• הוסף לסימניות
במקרה זה אני לשכת השירות :) ואני מעוניינת לדעת איך עושים זאת.

• הוסף לסימניות
יש אופציה של
multiple pages per shhet
ואז מגדירים במכונה דף איי 3
ואפשר לשחק אם זה שזה יצא על שני צדדים אבל זה קצת סיפור
צריך לשחק כדי שזה יהיה ברוורס או משהו כזה

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה זה אני קודם מכפיל בפי די אף את כל הדפים
זאת אומרת לא מכפיל את כל הקובץ בפעם אחד אלא דף אחרי דף דהיינו שיהיה לך שני דפים מדף מספר אחד אוח"כ שני מדף מספר 2 וכו'
ואח"כ עושים multi ואח"כ מגדירים במכונה איי 3 ומדפיסים על
2 sides printing
shrot edge

• הוסף לסימניות
דרכים רבות לכך בעיקר בהגדרות הדפסה.
אבל הדרך המקצועית בה משתמשים בבתי דפוס מהסוג שלך היא תוסף קטן בשם קוויטאימפוזינג שעושה את כל סוגי המונטז (רדייה) שאת יכולה להעלות בדעתך.
זה סתם יחסוך לך הרבה עבודה וכאב ראש
לינק לדף הבית שלהם:
http://www.quite.com/imposing/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקי_כפים;484979:
דרכים רבות לכך בעיקר בהגדרות הדפסה.
אבל הדרך המקצועית בה משתמשים בבתי דפוס מהסוג שלך היא תוסף קטן בשם קוויטאימפוזינג שעושה את כל סוגי המונטז (רדייה) שאת יכולה להעלות בדעתך.
זה סתם יחסוך לך הרבה עבודה וכאב ראש
לינק לדף הבית שלהם:
http://www.quite.com/imposing/
יש לי את הפלוג אין הזה
אבל זה לא יעזור לה למה שהיא צריכה עכשיו ספציפי
היא בכל מקרה תצטרך להכפיל קודם את הדפים

• הוסף לסימניות
אז כנראה שאינך מכירה אותו, אפשר להכפיל בפנים ולסדר בדיוק את מה שהיא צריכה.
הייתי מעלה צילום מסך אבל הסרתי אותו לפני תקופה ואין לי פה את ההתקנה

• הוסף לסימניות
אשמח באם תראה לי איך לעשות את זה

קבצים מצורפים

• Untitled.jpg
    KB 207.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
גם אני הייתי מאוד שמח. כי לא מצאתי שם את האפשרות הזו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה