ממיר פידיאף לוורד בחינם

• הוסף לסימניות
מחפשת דחוף תוכנה שתהפוך לי קבצי פידיאף לוורד כך שאוכל ל"שחק" עם הטקסט.
בחינם.

• הוסף לסימניות
יש תוכנות בחינם ל-30 יום. זה בסדר?

• הוסף לסימניות
אפשר לשחק עם הטקסט באקרובט פרו

• הוסף לסימניות
tools>edit text&images (בצד ימין)

• הוסף לסימניות
tools>edit text&images (בצד ימין)
תראה לי בבקשה!
upload_2018-2-12_2-17-40.png

• הוסף לסימניות
לחיצה על כלים תביא את האפשרות של עריכת טקסט ותמונות
יש שני סוגי זיהוי מלל. יש מלל 'הניתן לרנדור' (קובץ וורד שהומר לPDF והPDF מכיר את הכתב).
ויש מלל שהוא תמונה, שהPDF קורא את הטקסט והופך אותו לטקסט כתוב (OCR).

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש שני סוגי זיהוי מלל. יש מלל 'הניתן לרנדור' (קובץ וורד שהומר לPDF והPDF מכיר את הכתב).
ויש מלל שהוא תמונה, שהPDF קורא את הטקסט והופך אותו לטקסט כתוב (OCR).
בהחלט
דובר כאן קובץ שרצו להמיר אותו לוורד, כך שאפשר לחסוך את ההמרה ולעבוד דרך אקרובט

• הוסף לסימניות
בהחלט
דובר כאן קובץ שרצו להמיר אותו לוורד, כך שאפשר לחסוך את ההמרה ולעבוד דרך אקרובט
אני לא שאלתי. אני אמרתי שיש שני סוגים ואת שניהם אפשר לעשות באקרובט פרו.

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
אפשר לנסות לפתוח באמצעות אילוסטרייטר ולשנות את התוכן

• הוסף לסימניות
אם התוכן לא חסוי אני יכול לעשות לכם את זה וזהו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה