ממיר קלטות

• הוסף לסימניות
התחלתי לערוך לאחרונה חתונות וצלמי הוידאו זקוקים שיהיה לי ממיר קלטות
לשאלתי: האם שווה לי לקנות את המכשיר או שנכנס העניין של כרטיסי זיכרון
איך נקרא מכשיר כזה בשביל לקנותו
היכן אפשר להשיג אותו ובאיזה מחירים?:confused:
תודה..

• הוסף לסימניות
ויקרא שמו בישראל

dsr 11 של סוני-

אבל הייתי ממליץ בתחילה לדגום ע"י מצלמה ולראות בכלל אם העבודה כדאית
כי מכשיר כזה עולה כמה אלפים 4000 ש"ח ומעלה (חדש עולה בארץ 9000)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi;491480:
צלמי הוידאו זקוקים שיהיה לי ממיר קלטות

הצלמים זקוקים..? או את/ה?
הצלם זקוק לקבל DVD. את הדרך לשם את/ה עושה בכוחות עצמך..

גם אני חושב שעדיף להתחיל עם מצלמה פשוטה לדגימה.
למעשה אני מכיר עורכת 'בכירה' שעובדת כך כבר שנים ארוכות..

• הוסף לסימניות
מיותר לציין שה-dsr11 מיועד בעיקר לקלטות DV גדולות, כי אם הצלם שלך מצלם על minidv את יכולה לדגום מכל מצלמה שקוראת minidv. ומצלמה כזו אפשר לקנות ב-700 ש"ח חדשה.
יתרה מזו, אם את ממש בתחילת הדרך ואת זקוקה לדגימת קלטות DV, תנסי לדגום אצל מישהו תמורת מחיר סימלי (לוקחים על חתונה שלימה בסביבות ה-80 ש"ח) ותראי איך את מתקדמת.
וחוץ מזה פליירים לדגימה יד שניה אפשר למצוא בפחות מ-4000 ש"ח. (יש לי חבר שקנה לפני מס' שבועות dsr11 ב-2500 ש"ח) רק צריך לוודא מה מצב הראש, כי אם הוא שחוק מאוד, התיקון שלו לא זול.. (בסביבות ה-1500-2000).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה