בקשה ממליצות על לימודי AI מרבקי סקולסקי?

• הוסף לסימניות
הייתי בוובינר ורציתי לשאול האם מישהי למדה אצלה וממליצה?

• הוסף לסימניות
הייתי בוובינר ורציתי לשאול האם מישהי למדה אצלה וממליצה?
הכי בעולם!!!!
למדתי אצלה קורס בקיץ וה לא יאומן כמה חומר היא מצליחה להכניס תוך חמישה מפגשים והכל במדויק ובאופן שמקיף כל כלי הכי לעומק שאפשר.
היא מסבירה מאוד ברור, היא לא חוסכת בפרטים. ויש לה ממש הרבה בונוסים מעבר לקורס עצמו.
היא יסודית, מקצועית,קשובה לכל שאלה, מסבירה שוב אם צריך. וממש מביאה כל חידוש הכי קטן שיש.
המטרה שלה זה שבנות תצאנה הכי מקצועיות שיש- וממש מרגישים את זה.
היא הופכת אותך ליצירתית!!!!!
כמובן, יש קבוצת צאט שפועל גם אחרי שהקורס נגמר והיא מעדכנת אותנו כל הזמן ואפשר להתייעץ איתה והיא עונה תמיד בשמחה.

מי שלומדת אצלה- יוצאת מקצועית ברמות!!!!

• הוסף לסימניות
כן, למדתי אצלה, ומאוד נהנתי!!!!
גם השיעור מועבר באופן ברור ובנוי
וגם פרקטי תכל'ס לעבודה
וגם ליווי צמוד

אין לי מה להשוות לפני הלמידה לאחרי, כל העיצובים שלי קפצו ברמות!!
כל השיטת עבודה והתוצרים הכל הכל משתדרג!

בזכות זה לקחתי פרוייקט ענק שלולא הידע שלי בAI לא היה לי בו חלק...

בוא נגיד שכדי ליצור תמונה בבינה יש הרבה שיכולות לעשות אבל לדייק את הפרומפטים ולהגיע בול לדרישות הלקוח זה המומחיות. ובשביל זה אנו כמעצבות עדיין רלוונטיות בשוק העבודה... לענ"ד...

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי בוובינר ולפני כמעט שנה (אולי יותר) הייתי בקורס שלה ושוקלת להרשם עכשיו שוב... ממליצה ממש

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות,

חודשים שאני יוצרת תמונות בבינה, כל החלק הראשון של הוובינר היא לא חידשה לי, אני משתמשת באותה דרך כבר...

חוץ מלהעלות לאתגרים בפרוג,

אני כרגע רוצה לכוון את התחביב בבינה למשהו שמכניס גם כסף,

האם לדעתכן זו הדרך?

יהיה למי למכור רק תמונות גם בלי עיצוב ושימוש בתוכנות גרפיקה? (יש לי ידע בגרפיקה, פוטושופ וכ)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות,

חודשים שאני יוצרת תמונות בבינה, כל החלק הראשון של הוובינר היא לא חידשה לי, אני משתמשת באותה דרך כבר...

חוץ מלהעלות לאתגרים בפרוג,

אני כרגע רוצה לכוון את התחביב בבינה למשהו שמכניס גם כסף,

האם לדעתכן זו הדרך?

יהיה למי למכור רק תמונות גם בלי עיצוב ושימוש בתוכנות גרפיקה? (יש לי ידע בגרפיקה, פוטושופ וכ)
מצטרפת לכל מה שנכתב ועוד הרבה מעבר-
הקורסים של רבקי- מדהימים. מקצועיים, מקיפים ומלאי חומר.
אני חושבת שהכי טוב שתשאלי ישירות אותה- היא אמינה מאד,
ותוכל לכוון אותך כמה תועלת תצא לך מהקורס, והאם הוא מתאים לך.

• הוסף לסימניות
האם מי שבנטפרי נהנת בקורס? או שמרגישה שהכל חסום?

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצלה וממליצה בכל פה,
היא מעבירה הכל כל-כך ברור לא מפספסת שום פרט ודואגת שתביני הכל ותצאי הכי ברורה עם כל החומר
השיעורים חוויתיים ומועילים מאד בטוחה שיקפיץ לך את התוצרים
גם הזמינות שלה הוא משהו לא רגיל
את מרגישה שאת לומדת ונשארת עם ליווי צמוד ומקיף בכל שעות היממה תוך כדי עדכונים על כל פיצר ותוסף בAI
אני אישית ממליצה מכל הלב.
לגבי נטפרי אני משתמשת בנטפרי ובוא נגיד שמבחינת זרימתת העבודה היא פחות מהירה בגלל ההמתנה לתמונות
בפריפיק היא די גרועה העריכה לא אפשרית בכלל אך במידגרני הכל עובד לי מצוין גם העריכה
ומידגרני הכי שימושית בעיני(אני אישית משתשמת בבינה מזה שנה+ בקביעות ויוצא לי הכי הרבה להשתמש במידגרני)

• הוסף לסימניות
אני למדתי אצלה למרות שכבר הייתי בתחום. כל שיעור חידש! יצאתי מהקורס הרבה רמות מעל!!
היא מסבירה מעולה, מביאה חומרים, וממשיכה ללוות, ולעדכן.
אחד הקורסים הכי שווים שהייתי!! (תרתי משמע:) )

• הוסף לסימניות
ואוו !!!!! אין על הקורסים של רבקי !!
אני יכולה לחזור שוב על מה שכולן אמרו כאן, ולחזור על זה שוב ולהוסיף ולהרחיב...
כי באמת היה קורס מושלם!!!
מאז הקורס אני משתמשת צפוף עם בינה מלאכותית
ואני עם נטפרי והכל עובד לי מצויין
ממליצה בחום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה