דרוש מידע ממליצות על מאפרת?? (מודיעין עילית)

יפעת הלל שמפרסמת על איפור בזול לנשות אברכים
היה מושלם
בטעם שלך
החזיק מאוד
באה הביתה
0556713706

רבקי אשואל
אסתי אביב
אושרת שמול
עושות מאלף וטבעי!!

למי יש את הטלפון של נעמי מייקל מסרקת שיער?
ואני מבררת על איפור מקצועי עמיד וטבעי לעור בוגר

פייגי שינדלר 0533126400
איפור מהמם, עמיד מאוד ובמיוחד לטעם שלך!
ממליצה מאוד!!!

היי
אשמח להמלצה למאפרת זולה בעיר (אשמח לקבל כיוון למחירים).
שהיו מרוצים ממנה (לא כפת לי גם יחסית מתחילה אבל שיש לה ידים טובות).
תודה רבה!

שולמית
055-670-5459

White Premium Makeup Instagram Post.png

היי
אשמח להמלצה למאפרת זולה בעיר (אשמח לקבל כיוון למחירים).
שהיו מרוצים ממנה (לא כפת לי גם יחסית מתחילה אבל שיש לה ידים טובות).
תודה רבה!
רבקי - 0556714898
מאפרת ממש יפה! ועמיד , אנושית ומקצועית מאוד
לא לוקחת יקר

שרי נויזץ 0548434549
יפי זית 0527133802 זכור לי (לפני כמה חודשים) שזולה ממש

שפרה יחיא אלופההההההההה!!!
מדויקת איפור נדירר מקצועי ועמיד מושלם!!!
0527679985

היי
תודה רבה על כל העזרה.
סגרתי עם מישהי שהומלצה כאן.
שוב תודה!

זה המספר של שיינא
0549351611

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה