כיריים ממליצים על הכיריים שלכם? נשמח לשמוע! (לא אינדוקציה)

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

אם אתם מרוצים מהכיריים שלכם או ששמעתם על כיריים מומלצות, נשמח שתשתפו פה.
הערה: לא אינדוקציה, אלא כיריים רגילות.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
ערב טוב,

אם אתם מרוצים מהכיריים שלכם או ששמעתם על כיריים מומלצות, נשמח שתשתפו פה.
הערה: לא אינדוקציה, אלא כיריים רגילות.

תודה מראש.
אם מענין אתכם אנחנו מוכרים כיריים של מולר MULLER זכוכית, חדש באריזה, פשוט קנינו ולא מתאים לנו למידות לצערי:(
בררתי פה ואמרו לי שזה טוב
300 שח
אני לא יודעת אם זה בסדר לכתוב פה אני אפרסם בלוח מודעות פה בפרוג אם מענין אותך תסתכלי שם

• הוסף לסימניות
יעזור לך גם לא מרוצים? יש לנו כיריים עם משטח זכוכית של לאבאמט והחצובות פשוט לא מתנקות!!! סיוט! סנט מוריץ לא מזיז להן בכלל

• הוסף לסימניות
אם מענין אתכם אנחנו מוכרים כיריים של מולר MULLER זכוכית, חדש באריזה, פשוט קנינו ולא מתאים לנו למידות לצערי:(
בררתי פה ואמרו לי שזה טוב
300 שח
אני לא יודעת אם זה בסדר לכתוב פה אני אפרסם בלוח מודעות פה בפרוג אם מענין אותך תסתכלי שם
יש לנו כאלה , ואני ממליץ בכל פה, מצוינות! ובזיל הזול!!!

• הוסף לסימניות
כירים של סול שווה כל אגורה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה