חידה ממלכה בחידון ~ אוסף חידונים כוזרים

• הוסף לסימניות
קראתם את הסדרה ממלכה במבחן?
חושבים שאתם שולטים בכל הפרטים הקטנטנים?
אז ייצרתי שני חידונים נחמדים על הממלכה, (ויש גם משובים...)
מוזמנים להתנסות >>>

בחידונים האלו הציון המירבי הוא 70 נקודות.

ויש חידון נוסף שלא אני הכנתי, אבל הוא חמוד ממש!
קרדיט לניקית @שירה שרה שהביאה אותו,
הנה:

כינוי מעליב הצמידו לי הבריות
אצלי לא שואלים קושיות
בביתי מתנדב בחור מקסים
בני חסותי בחלקם כייסים

טוב WOW!!!
רק עכשיו סיימתי לעבור על השמונים ומשהו דפים :sne: (התחלתי בליל שישי, אז גיליתי את זה ב'טעות'...

כמובן שבשבת כבר סיימתי בפעם המי יודע מה את איסתרק ומחר אתחיל את מהללאל בפעם הנ"ל.

זה מדהים

לא רק אני קראתי את זה עשרות פעמים...

והמבחנים והחידות - חבל"ז

משהו קטן

@טאבו היקר/ה

באחד המבחנים בפתיחת האשכול היה מקום לדמיין המשכיות לסדרה

זה דיי מענין...

אפשר להעלות אותם? או לפחות את הנבחרים מביניהם?

שוב תודה לכולם ובעיקר ל @שרהלה לנציצקי
ולכל העוזרים והמסייעים כל אחד בשמו הטוב הוא יבורך

טוב WOW!!!
רק עכשיו סיימתי לעבור על השמונים ומשהו דפים :sne: (התחלתי בליל שישי, אז גיליתי את זה ב'טעות'...

כמובן שבשבת כבר סיימתי בפעם המי יודע מה את איסתרק ומחר אתחיל את מהללאל בפעם הנ"ל.

זה מדהים

והמבחנים והחידות - חבל"ז

משהו קטן

@טאבו היקר/ה

זה דיי מענין...

שמונים ושתיים עמודים???
שאפו
אני קראתי את זה הודעה הודעה בזמן כתיבתה...

טוב WOW!!!

זה מדהים

והמבחנים והחידות - חבל"ז

משהו קטן

@טאבו היקר/ה

זה דיי מענין...

ולכל העוזרים והמסייעים כל אחד בשמו הטוב הוא יבורך
העליתי בעבר כמה נבחרים
אבל התווספו מאז לא מעט, אני אעלה בהמשך

@העשיל פרידמאן
וואווו כל הכבוד על הסבלנות... (האמת שכשמדובר בממלכה במבחן למי אין סבלנות?)
אבל אני בכלל לא הראשית באשכול... יש את @המלמד מבני ברק ואת @טאבו ואת @brachy 100 ואת @Avigail Amram ואת @.B.B ואת @המסודרת ואת @דו משמעי ואת @פלמינגו 67 ועוד רבים רבים אחרים וסליחה שאני לא מתייגת את כולם...
וכמובן נשמח אם תצטרפו אלינו ותעלו גם חידות משלכם...

@העשיל פרידמאן
וואווו כל הכבוד על הסבלנות... (האמת שכשמדובר בממלכה במבחן למי אין סבלנות?)
אבל אני בכלל לא הראשית באשכול... יש את @המלמד מבני ברק ואת @טאבו ואת @brachy 100 ואת @Avigail Amram ואת @.B.B ואת @המסודרת ואת @דו משמעי ואת @פלמינגו 67 ועוד רבים רבים אחרים וסליחה שאני לא מתייגת את כולם...
וכמובן נשמח אם תצטרפו אלינו ותעלו גם חידות משלכם...
בדקתי עכשיו מאיזה עמוד התחלנו עם החידות והתחלנו מעמוד 35.
כבר 47 עמודים רק של חידות!

כנראה באמת כשמדובר בממלכה במבחן יש הרבה סבלנות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה