שיתוף ממלכה במבחן בראי הAI , דף אחר דף. לפי סדר עמוד היומי.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
טוב, לא חשוב.
לענייננו:
עמוד ראשון של פרק ראשון: (עד עכשיו היה פרולוג)
1755700471341.png

• הוסף לסימניות
משום מה לא עובד לי. אלט זה משמאל למקש רווח, נכון?
יש 2 אלט, ימני ושמאלי משמשים בהוא שצמוד מימין למקש רווח, עם השמאלי זה באמת לא עובד, וודא שהמקלדת שלך מוגדרת על עברית ולא על עברית סטנדרטית.עריכה: עובד גם על עברית סטנדרטית.

• הוסף לסימניות
תעתיק עם קונטרול סי וקונטרול וי ככה הוא יעלה לך רגיל, ודילגת עמוד . אל תעלה יותר מחמש היום. את השאר תעלה מחר.

• הוסף לסימניות
אל תעלה יותר מחמש. את השאר תעלה מחר.
תרתי דסתרי.
לפי"ז כן צריך עוד אחד, היה רק ארבע, 2 מהפרולוג ו -2 פרק א'.
לשני של פרק א' - איסתרק מתנפל על הירלוס ומכריע אותו- אין עדיין כלום. לתשומת לבכם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תרתי דסתרי.
לפי"ז כן צריך עוד אחד, היה רק ארבע, 2 מהפרולוג ו -2 פרק א'.
לשני של פרק א' - איסתרק מתנפל על הירלוס ומכריע אותו- אין עדיין כלום. לתשומת לבכם.
כונתי דאת השאר היתרים על חמש.וחסר לי עמוד מהפרולוג.

• הוסף לסימניות
להזכירכם כל הענין היה שניצור פה כמעט את כל הסצינות החשובות בכל עמודאין שום ענין לקפוץ כבר לתחילת פרק 1
עדיף לצאת עם איכות גבוהה מאשר כמות גבוהה
שלכם ברו
צודק.

ואגב, תרגיע עם הכתב הענק הזה, כי אם כל אחד יתחיל אותיות מגניבות משלו – זה לא יגמר טוב...

• הוסף לסימניות
שכֵייח יצחָק
נו מה אתה אומר סבבה, לא?
סליחה שאני מפנה את השאלה אליך פשוט אני רואה שאתה היחיד שעוד ער איתי...

• הוסף לסימניות
מה רק לייקים תגיב קצת...
מגיב בעריכה כי יש לי רק שלוש הודעות לשעה
אז וואלה לקבל כזו מחמאה ממשתמש מקצוען ועוד מהחבר'ה של יוצרי AI מחמיא לי מאוד
תודה רבה
ומה הסיכוי שתיתן פה הופעה גם בשעות שהשאר ערים אתה יכול אולי להעלות יצירה או שניים שלך?
אני מבטוח שזה יעלה את הרמה
וכל מה שיעלה את הרמה ישמח אותי באופן אישי😉🙂🙂
מה זאת אומרת ?

נראה לי שפשוט אתה יכול לעשות הוסף למעקב בצד שמאל למעלה ? לא?

או שאתה מתכון למשהו אחר

ודרך אגב איפה אתה יוצר שקיבלת את התואר הזה של יוצרי AI?

@בְּרוֹ אם תתייגו אותי - אני יקבל התראה , אחרת - אני לא יראה.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

"ממלכה במבחן" – סדרת ביקורות על סדרת הדגל של מיה קינן

סדרת "ממלכה במבחן" היא כנראה אחת הסדרות השאפתניות, העמוקות והמשוכללות ביותר שנכתבו במדף החרדי. עם עולם עשיר, דמויות מורכבות, שפה גבוהה ורעיונות תיאולוגיים־פוליטיים, היא קנתה לעצמה מקום קבוע בלבם של אלפי קוראים.

מתוך אהבה כנה לכתיבה טובה, ומתוך הערכה לסדרה עצמה — בחרתי לבחון אותה מחדש, ללוות כל ספר בניתוח מעמיק, להדגיש את הראוי הדגשה ואת המיוחד בה שניתן ללמוד ממנו (ויש כל כל הרבה) ולהציב מראה גם מול המקומות שבהם לדעתי היא חוטאת למה שהיא בעצמה ניסתה להיות: מדויקת, עמוקה, מוסרית.

הביקורות נכתבות בגובה עיניים, מתוך ניסיון להרחיב את הדיון הספרותי החרדי בלי להקטין או לבטל. הן כוללות הערות סגנוניות, ניתוחים תמאטיים, דמויות, עלילה, וגם קצת סרקזם עצמי. נשמח לשמוע גם אתכם — האם הרגשתם כמוני? האם דווקא הפוך?

(הביקורות מופיעות בתגובות לפי סדר הקריאה: איסתרק, מהללאל, יוזבד (שני החלקים יחד), פדהאל. ולבסוף – סיכום על הסדרה כולה.)

חשוב לי לציין, ולו רק למען תפארת הקריאה :)
אף שבכל ביקורת אני מתייחסת לספר מסוים, הקריאה שלי אינה "נקייה" או מנותקת. כבר בכתיבה על איסתרק, אני קוראת אותו לא כקוראת תמימה, אלא כמי שכבר מכירה את הסדרה כולה. זו בחירה מודעת — שמביאה איתה גם סיכון וגם רווח. מצד אחד, היא עלולה לטשטש את חוויית הקריאה הראשונית והבתולית. מצד שני, היא מאפשרת לי לחרוש את הסדרה לרוחבה ולעומקה: לזהות קשתות תמטיות, מבנים חוזרים, הדהודים פנימיים ורעיונות שמתפתחים לאורך זמן. כך הביקורת לא רק עוקבת אחר כל פרק בפני עצמו — אלא גם משרטטת את הדי.אן.איי של הסדרה כשלם.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה