חידה ממלכה במבחן - חידונים

• הוסף לסימניות
אצל סבא הודה סימנתי בטעות גם 'שאסור לעבוד ע"ז' אבל כמובן התבלבלתי בינו לבין קנז ששאלו אותו אם הוא משתחווה לבולה והוא ענה 'לשמן הזקן? לא, לאלוקי היהודים'.
אבל חידון מצוין, המשיכו כך.
האמת שיש אשכול מלא מלא מלא בחידונים וחידות ורציתי לשים קישור אבל פחדתי שההודעה תימחק, אז אני רק אומר תנסו לחפש 'ממלכה בחידון'

אצל סבא הודה סימנתי בטעות גם 'שאסור לעבוד ע"ז' אבל כמובן התבלבלתי בינו לבין קנז ששאלו אותו אם הוא משתחווה לבולה והוא ענה 'לשמן הזקן? לא, לאלוקי היהודים'.
אבל חידון מצוין, המשיכו כך.
האמת שיש אשכול מלא מלא מלא בחידונים וחידות ורציתי לשים קישור אבל פחדתי שההודעה תימחק, אז אני רק אומר תנסו לחפש 'ממלכה בחידון'
מה הבעיה לשים פה לינק?

נערך לאחרונה ב:
אין לי מושג למה לא התייחסו לבקשתי לפתוח את האשכול ההוא לתגובות
איך אפשר לבקש :unsure:
כן, מיועד לחדשים מבינינו ולמי שרוצה לשחזר את ההנאה מהזמן שהפורום היה פתוח
באמת הוא היה כיף!
רק חבל שבדיוק אז הייתי צריכה לחכות שיעברו שבועיים מאז שהתחברתי לפרוג ואחכ הייתה לי בעיה באינטרנט אז הפסדתי את כל האשכול..

לקחתי את ההמלצה שלך ופתחתי בעמוד אקראי ומשם הוצאתי שאלה, כנראה שזה יותר קשה משאלות שחושבים עליהם מראש.
נכון,
ככ אפשר לשאול על שאלות שלא זוכרים כי זה הפרטים הכי שוליים בסיפור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה