חידה ממלכה במבחן - חידונים

• הוסף לסימניות
תעשו שיעורי בית
אין לי את הספרים בבית....
מצד שני כל ניחוש מוצלח מעלה יותר נקודות
בהזדמנות בלנ"ד יהיה מבחן על יוזבד 2 ועל פדהאל
פדהאל קראתי אחרון, יש סיכוי שאני אזכור יותר פרטים...

מה שיוצא מכל החידונים האלה הוא שכדי לדעת את התשובות (לא תמיד כמובן...) צריך לקרא את הספר לפחות פעמיים-שלוש

אם אני צריכה לפתוח את הספרים ולעשות מהם מבחן כדי שיהיה מבחן קשה אין סיבה שהמבחן לא יהיה קשה ולא תמיד עוזר הזיכרון
נכון, אבל ברור שזכרון עוזר...
אין לי את הספרים בבית....

פדהאל קראתי אחרון, יש סיכוי שאני אזכור יותר פרטים...

מה שיוצא מכל החידונים האלה הוא שכדי לדעת את התשובות (לא תמיד כמובן...) צריך לקרא את הספר לפחות פעמיים-שלוש
לפעמים אפילו יותר..
מצד שני כל ניחוש מוצלח מעלה יותר נקודות
בהזדמנות בלנ"ד יהיה מבחן על יוזבד 2 ועל פדהאל
תלוי מאיזה כיוון מסתכלים

היי לכולם,
טוב. זאת לא ממש חידה אבל נזרום...
זההו את הסיטואציה:
1714419577480.png

לא יצא ממש כמו שדמיינתי, חסרים כמה פריטים משמעותיים, אבל תסתדרו, נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה