שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

@Ayala10 , לאחרונה קראתי כבר כמה וכמה פעמים את מהללאל ויוז1 במטרה למצוא את הסצנה הזאת, איפה היא בדיוק למען ה'?????
לי עולה רק הסצנה שיקוואל מעיר שלמיכאל (מהללאל) יש צבע עיניים כחול בדיוק כמו שלו ולא אפור כמו של מיכאל (ואז הם מדברים על ההסתברות הנמוכה של התחלפות צבע העיניים).
אולי לזה הכוונה?
ו... למהללאל ולמיכאל יש תלתלים שחורים אם אני לא טועה.

@Ayala10 , לאחרונה קראתי כבר כמה וכמה פעמים את מהללאל ויוז1 במטרה למצוא את הסצנה הזאת, איפה היא בדיוק למען ה'?????
חחח, אחרי זה קראתי כאן שזה היה דרך הכף...
עימכם הסליחה...
אולי אני אצור חדש...

לי עולה רק הסצנה שיקוואל מעיר שלמיכאל (מהללאל) יש צבע עיניים כחול בדיוק כמו שלו ולא אפור כמו של מיכאל (ואז הם מדברים על ההסתברות הנמוכה של התחלפות צבע העיניים).
אולי לזה הכוונה?
ככל שהזמן עובר אני מתחילה להשלים עם זה שכנראה חלמתי...
לא רואים באיזשהו שלב שמיכאל ומהללאל מתבוננים אחד בשני במשך כמה דקות?
חשבתי שלזה היא מתכוונת

תנסי שנייה לעשות את זה בסגנון ריאליסטי (על אותם פרופטים) מעניין מה יצא...
זה הכי ריאליסטי שיוצא לי
1722888856019.png

אולי לזה הכוונה?
נכון, באירוסין של אונמר ואולה אולי?

חשבתי שלזה היא מתכוונת
תחליטו!!!
אני קראתי כאן שזה היה דרך כף, אז זה נכון או לא?

חשבתי שלזה היא מתכוונת
אהה כן יש מצב שהיה קטע כזה אחרי שמיכאל חזר מבבל.
אבל לא זוכרת במדויק (קראתי את זה מזמן!)

תחליטו!!!
אני קראתי כאן שזה היה דרך כף, אז זה נכון או לא?
דרך הכף זה היה הסצנה שמהללאל יושב עם כל האחים ואונמר נראלי מעירה לו שהשתנה לו הצבע, לפני שהם יודעים שזה לא הוא

יש לי שאלה, כל גיבורי הסדרה של ממלכה במבחן היו שומרי מצוות, לא?!
הם צריכים לחבוש כיפה!

יש לי שאלה, כל גיבורי הסדרה של ממלכה במבחן היו שומרי מצוות, לא?!
הם צריכים לחבוש כיפה!
קשה ליצור בבינה כיפה וסממנים יהודים, בפרט כשיש עוד דיטלים נוספים בפרומפט...
בנוסף, בשנת 950 לספירה (לערך) הממלכה הזאת נחרבה אם בכלל היא הייתה קיימת...
זה אומרת במאה ה- 10 היא נחרבה.
ואז כנראה לא היה כיפות וכ'
(אני ניסיתי שבתמונות שאני יצרתי הם יהיו עם כובעים או משהו, לא תמיד הצלחתי...)

אהה כן יש מצב שהיה קטע כזה אחרי שמיכאל חזר מבבל.
אבל לא זוכרת במדויק (קראתי את זה מזמן!)
אין שום סצנה של מיכאל ומהללאל נפגשים.
צר לי לאכזב אתכם....:D
ואיך זה שגוגל עדיין מסמן לי שגיאת כתיב על המילים איסתרק, מהללאל, יוזבד, פדהאל וכל שאר הדמויות. עוד לא קלטו שהמילים האלה הקיימות????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה