שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

Leonardo_Phoenix_09_A_20yearold_man_with_blond_hair_and_blue_e_1.jpg
Leonardo_Phoenix_09_A_majestic_king_with_a_diamondencrusted_cr_3.jpg

דמיינתי את גאלן מבוגר יותר...

סקיצה של יוסף דיאלידאן "הנבל"
אשמח לכל הערה ותיקון (לפי איך שהוא אמור להיראות ולא לפי איך שאתם רוצים שיראה)

צפה בקובץ המצורף 1851898
וואו!
ככה! הדרת פנים, טוב לב שפוך על הפרצוף, פאות רחבות...
ואם מסתכלים טוב אפשר לראות שהוא נהנה מבדיחה עלומה כל שהיא, שהוא מתענג על כל רגע עם כתר על הראש...
אבל אם אני ממש רוצה לתת הערות - הוא אמור להתחיל להלבין קצת...

האמת היא שאחד האתגרים הגדולים שלי בליצור את הדמויות, זה הכיסוי ראש,
בספרים הכיסוי ראש של הגברים מכונה בדר"כ בתור "כובע"
השאלה איזה כובע ליצור, קסקט, רחב שוליים, דומה לכובע שמש, בנדנה, כובע אצילים, או משהו אחר
וודאי שאני לא אשים להם כיפה רגילה או אשאיר אותם בגילוי ראש (דמיינו תמונה של בחורי ישיבה, רק בלי כיפה...)
אם מישהו שם לב לתיאור כל שהוא בספרים, אשמח שיאיר את עיניי
(למהלאל נראה לי היה כובע כמו של קפוצון שהיה מחובר לגלימה של הרב הזקן)
נ.ב. לכן העדפתי ליצור תמונות של מלכים ונסיכים כי שם הכתר פותר את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה