שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

הבעיה יותר מורכבת כשלא מדובר בחרדים בני ימינו. אחרי הכל הם לא היו חרדים (שמה שמזהה אותם חיצונית זה כובע וחליפה), אלא יהודים של ימי הביניים. כשאני ניסיתי לתאר אותם כחרדים הם יצאו לי עם בגדי מלכות וקנייטשים...

הבעיה יותר מורכבת כשלא מדובר בחרדים בני ימינו. אחרי הכל הם לא היו חרדים (שמה שמזהה אותם חיצונית זה כובע וחליפה), אלא יהודים של ימי הביניים. כשאני ניסיתי לתאר אותם כחרדים הם יצאו לי עם בגדי מלכות וקנייטשים...
לא צריך לתאר אותם כחרדים אלא כיהודים מיימי הביניים ולא להסתפק בזה אלא להוסיף אלמנים יהודים כגון פאות ארוכות כיפה (לא חייבים שחורה אפשר גם בסגנון שונה) זקן בגדים אותנטיים וכמו שאמרתי ניסוי וטעייה זה הפתרון הכי טוב

אם אתה יושב על נטפרי על הדרגה הכי חזקה זה קשה מאוד עד כמעט בלתי אפשרי ליצור תמונות חרדיות הבינה מחליטה 40 אחוז מהתמונה בערך. אין לי נייט קפה וכל אלו. בכל אופן מצטערת אם הסצנה עם הילדה הפריעה למישהו ניסתי להיות אוטנטית.😥

נכון אבל זה העניין מעט לאתגר את עצמך , ככה משתפרים, אני מאמין שאפשר ליצור כל סצנה גם במראה יהודי היום הבינה כבר מאפשרת את זה כמו שאמרתי .
אז בוא ננסה לאתגר...
מעניין אם מישהו יצליח ליצור את איסתרק שהוא עם פיאות ארוכות ושיער אסוף בפקעת, זה קצת מנוגד..
בכל אופן התיאור שלו למי שינסה (בספר איסתרק..)
נסיך יהודי מימי הביניים עם שיער בהיר אסוף בפקעת מאחורי ראשו ופיאות ארוכות.
עיניים בהירות
מה עוד??

יואוו ,קשוח.
הכי קרוב שלי.
freepik__the-style-is-candid-image-photography-with-natural__72290.jpeg

אוף.
האשכול הזה ממש מעצבן!
אתם יודעים למה?
כי התמונות כל כך חיות ויפות, שמהרגע שנחשפתי אליהן (אחד מימי שבוע שעבר), התחלתי לקרוא שוב את הסדרה.
מפה לשם, אני כבר באמצע יוזבד בזמן הכי קריטי בשנה - ערב פסח.
אין, הלך עליי עכשיו.
קיצור, למה כתבתי את זה?
אה, כי התמונות מטורפות ברמה מוחשית גבוהה.
פשוט נהנת פה מכל תמונה!
אז תודה לכם.

אוף.
האשכול הזה ממש מעצבן!
אתם יודעים למה?
כי התמונות כל כך חיות ויפות, שמהרגע שנחשפתי אליהן (אחד מימי שבוע שעבר), התחלתי לקרוא שוב את הסדרה.
מפה לשם, אני כבר באמצע יוזבד בזמן הכי קריטי בשנה - ערב פסח.
אין, הלך עליי עכשיו.
קיצור, למה כתבתי את זה?
אה, כי התמונות מטורפות ברמה מוחשית גבוהה.
פשוט נהנת פה מכל תמונה!
אז תודה לכם.
רגע,
את מוכנה להשאיל לי את יזובד עד אחרי פסח??

עכשיו הוא נראה כמו חסיד בפורים...
זה מה שמעצבן ביצירות של תמונות כאלה....
כמה שזה יפה זה לא תמיד נאמן למקור
חסיד בפורים הרבה יותר נאמן למקור מאשר התמונות האחרונות שהעלו פה של גוי רוסי בסילבסטר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה