שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

אופס, התכוונת לקחת אותו ממני כדי למנוע את ההתמכרות?
אם זו הכוונה אז יש לי שתי מסקנות -
אחת, אני ממש תמימה שלא הבנתי, והשניה - לא. אני לגמרי הולכת לסיים את הספר על שני כרכיו עוד לפני פסח. זה חזק ממני.

נערך לאחרונה ב:
אז בוא ננסה לאתגר...
מעניין אם מישהו יצליח ליצור את איסתרק שהוא עם פיאות ארוכות ושיער אסוף בפקעת, זה קצת מנוגד..
בכל אופן התיאור שלו למי שינסה (בספר איסתרק..)
נסיך יהודי מימי הביניים עם שיער בהיר אסוף בפקעת מאחורי ראשו ופיאות ארוכות.
עיניים בהירות
מה עוד??
אני אוסיף עוד מהתיאור @פנחס ציור עיפרון כדאי שתקרא אם אתה לא מכיר אותו
בן 17
פיאות ארוכות ובהירות עד מעבר לכתף (איסתרק עמוד 546)
נער גבה קומה בהיר עיניים ששערו הארוך נקשר בפקעת על עורפו ורק שער פיאותיו הרחבות נותר חופשי (לא מסולסל) לצידי פניו (איסתרק עמוד 14)
בלונדיני (איסתרק עמוד 108)
אף ארוך (איסתרק עמוד 104)
סוס שחור בוהק (איסתרק עמוד 105)
סנטר מעצוב, מבט בוגר נחוש (איסתרק עמוד 154)
בנוסף אציין כי לכל היהודים שם היה כיסוי ראש, זה מוזכר פעמים רבות בספרים

אני אוסיף עוד מהתיאור @פנחס ציור עיפרון כדאי שתקרא אם אתה לא מכיר אותו
בן 17
פיאות ארוכות ובהירות עד מעבר לכתף (איסתרק עמוד 546)
נער גבה קומה בהיר עיניים ששערו הארוך נקשר בפקעת על עורפו ורק שער פיאותיו הרחבות נותר חופשי (לא מסולסל) לצידי פניו (איסתרק עמוד 14)
בלונדיני (איסתרק עמוד 108)
סוס שחור בוהק (איסתרק עמוד 105)
סנטר מעצוב, מבט בוגר נחוש (איסתרק עמוד 154)
האמת שהכי מעניין אותי ליצור את השמנדריק...
אותו תיאור רק של גיל 60,
מלך,
שמן וחסרה לו שן אחת...
אהה והשיער כבר גזור

הבינה יכולה להפוך את זה לאנטישמי...🤥 :rolleyes:
כי מיה לא רצתה להיכנס לתוך "מחלוקת", לדעתי.
היא רצתה שזה יהיה מסודר וברור.
בדיוק כמו אלו שהיו יהודים ואלו ששמרו שבע מצוות בני נח

נערך לאחרונה ב:
יפה .אבל בלתי אפשרי!!!
freepik__the-style-is-candid-image-photography-with-natural__4519.jpeg
freepik__the-style-is-candid-image-photography-with-natural__21085.jpeg

אז בוא ננסה לאתגר...
מעניין אם מישהו יצליח ליצור את איסתרק שהוא עם פיאות ארוכות ושיער אסוף בפקעת, זה קצת מנוגד..
בכל אופן התיאור שלו למי שינסה (בספר איסתרק..)
נסיך יהודי מימי הביניים עם שיער בהיר אסוף בפקעת מאחורי ראשו ופיאות ארוכות.
עיניים בהירות
מה עוד??
שני תמונות שהעלתי בעבר
איסתרק בעודו נסיך כמעט בצורה מדויקת על פי התיאור שמופיע בספרים
היו חלקים שעדיין לא הצלחתי כגון פחות לסלסל את הפאות (כתוב שהפאות היו רחבות וחופשיות ועד מעבר לכתף), ללא האף הארוך שהיה לו, וכמו כן לא רואים את הציצית והאילפקה שמחזיקה אותו צמוד לגוף, ללא הסוס השחור בוהק שהיה לו, אבל אני עובד על זה ואמשיך את זה בפעם אחרת
אשמח לקבל תגובות והערות
איסתרק יהודי.jpg

יוסף כשגבו אל אנשי המחנך ופניו לכיוון חיילי ההוסטרס
נהר.jpg

יפה .אבל בלתי אפשרי!!!
אשמח לעזור לשפר
מה הפרומפט שכתבת לבינה?

נסיך כוזרי עם שער בלונדיני אסוף בלחמנייה , עיניים תכלת בהירות ,עם פאות כחרדי ,חרב בידו ,גלימה ארגמנית
אני הייתי מוסיף לפחות את זה:
נסיך יהודי כוזרי בן 17, עם פנים יהודיות וחכמות עם שער בלונדיני אסוף בלחמנייה בעורף, עיניים תכלת יהודיות ובהירות ,עם פאות כחרדי שער הפאות נותר חפשי וארוך עד מעבר לכתף, כתר שמכסה את הראש ללא צלבים ,חרב בידו ,גלימה ארגמנית
את החרב והגלימה הייתי מוריד ומשאיר לשלב ב'

אשמח לראות מה התוצאה

אני הייתי מוסיף לפחות את זה:
נסיך יהודי כוזרי בן 17, עם פנים יהודיות וחכמות עם שער בלונדיני אסוף בלחמנייה בעורף, עיניים תכלת יהודיות ובהירות ,עם פאות כחרדי שער הפאות נותר חפשי וארוך עד מעבר לכתף, כתר שמכסה את הראש ללא צלבים ,חרב בידו ,גלימה ארגמנית
את החרב והגלימה הייתי מוריד ומשאיר לשלב ב'

אשמח לראות מה התוצאה
מבעעעעס.
נטפרי חוסם לי כבר שלוש פעמים!🙄

מבעעעעס.
נטפרי חוסם לי כבר שלוש פעמים!🙄
בדרך כלל זה בגלל הצלבים שאוהבים לדחוף בכתרים ובגלימות מלכותיות ובשביל זה צריך להדגיש שלא יהיה שום סמל דתי בתמונה (גם מגן דוד זה מיותר)
לפעמים זה בגלל שהוא יוצא יותר בסגנון של בת בשביל זה כדאי שיהיה לו זקן, הרי בכל מקרה הם לא היו נוגעים בזקן ולא מתגלחים בכלל
כדאי לפרט כמה שיותר ולהדגיש כמה שיותר ברור וכמה פעמים מה אני לא רוצה בתמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה