תשובה נכונהאיסתרק שניה לפני הקפיצה של פדהאל?
חסוםאיסתרק בעוד 20 שנה...צפה בקובץ המצורף 1942932
אפשר בזיפ בבקשה??איסתרק בעוד 20 שנה...צפה בקובץ המצורף 1942932
אפשר בזיפ בבקשה??
ג'מיני קצת מסתבך עם יצירת פאות של חרדי + שיער אסוף מאחורהאני הייתי מוסיף לפחות את זה:
נסיך יהודי כוזרי בן 17, עם פנים יהודיות וחכמות עם שער בלונדיני אסוף בלחמנייה בעורף, עיניים תכלת יהודיות ובהירות ,עם פאות כחרדי שער הפאות נותר חפשי וארוך עד מעבר לכתף, כתר שמכסה את הראש ללא צלבים ,חרב בידו ,גלימה ארגמנית
את החרב והגלימה הייתי מוריד ומשאיר לשלב ב'
אשמח לראות מה התוצאה
מטורף!!!
חסום חוץ מהתמונה הראשונהג'מיני קצת מסתבך עם יצירת פאות של חרדי + שיער אסוף מאחורה
הנה כמה נסיונות שלי (התחלתי מסגנון פחות ריאלסטי אולי יהיה לו יותר קל לצאת מהקופסה...)צפה בקובץ המצורף 1944185צפה בקובץ המצורף 1944186צפה בקובץ המצורף 1944187
חבלחסום חוץ מהתמונה הראשונה
אז את יכולה לעלות בזיפ?חבל
התמונות השניות יותר מוצלחות
(בתמונה השלישית יש לו זקן קטן כנראה הבודק לא שם לב....)
אז את יכולה לעלות בזיפ?
זה הכי מדויק!ג'מיני קצת מסתבך עם יצירת פאות של חרדי + שיער אסוף מאחורה
הנה כמה נסיונות שלי (התחלתי מסגנון פחות ריאלסטי אולי יהיה לו יותר קל לצאת מהקופסה...)צפה בקובץ המצורף 1944186
והוא אמור להיות עם בגדי אסירים ירוקים.מהללאל בדרך למשפט?
אם כן, קודם כל הואר צריך להיות יותר גדול. ב, מה קרה לשרשרת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים