איצי שטרנשוס
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #1,741
שיער מתולתל שחור.
עיניים אפורות.
סנטר מחודד.
זהו, לא חושבת שיש עוד פרטים..
תודה תודה תודה.שיער מתולתל שחור.
עיניים אפורות.
סנטר מחודד.
שיער מתולתל שחור.
עיניים אפורות.
סנטר מחודד.
תודה תודה תודה.שיער מתולתל שחור.
עיניים אפורות.
סנטר מחודד.
וואו וולדי איזה כיף שאנחנו באותו הצד הפעם...עומד מאחורי כל מילה
אבל זה בכלל ילדה???הנסיך ליסיה.... ככה בדיוק דמיינתי אותו, תמים וטהור
צפה בקובץ המצורף 1762154
אבל היה לנסיכים שיער ארוך, למרות שבאמת הפנים של ילדהאבל זה בכלל ילדה???
מי דיבר על השיער תסתכל על הפניםאבל היה לנסיכים שיער ארוך, למרות שבאמת הפנים של ילדה
אני באותו מצב..אפשר תיאור של אבא הגדול
סליחה על העצלנות.![]()
נראה לי שזה אחרי שהוא חזר מבבל..
יכול להיות שאתה צודק אבל עכשיו ביקשתי ספציפית את המראה הזהשמתם לב שלבינה יש נטיה לאותם פנים מרובעות עם סנטר מחודד?
לי זה מאוד הורס את הטיבעיות של התמונות.
ממש דומה למה שדמיינתי! מהמם
וואו.עוררתם בי השראה...
נחשו את הסצנה ושתפו אותי, מסקרן לדעת כמה הצלחתי לדייק...
יצרתי כאן את איסתרק ומיכאל במפל ארבעת הצבעים.
תווי הפנים שלהם הכי קרובים למציאות, גם מבחינת האיזור, שכן צוין שממלכת כוזר הייתה באיזור הבלקן, ואלו תווי פנים אופייניים. הביגוד גם כן תואם לתקופה, וגם לסצנה-שכן הם לא ברחו מהמאהל הקאוורי בבגדי קבצנים
זה מה שאמרתי-הם *לא* ברחו בבגדי קבצנים, וגם לא בגדים מפוארים מידיוואו.
אחת התמונות.
רק שזה לא נראה בגדי קבצנים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים