רעואל הבהיר הראה הכי טוב, אבל ההבעה מידי מפחידה...סיגוארד המחפש - דודו של אלרון
ורעואל
ועוד אחד מ- הוסטרס ששכחתי להעלותצפה בקובץ המצורף 2030814 צפה בקובץ המצורף 2030803צפה בקובץ המצורף 2030805צפה בקובץ המצורף 2030808צפה בקובץ המצורף 2030810צפה בקובץ המצורף 2030812צפה בקובץ המצורף 2030801
צפה בקובץ המצורף 2030790צפה בקובץ המצורף 2030791צפה בקובץ המצורף 2030794
סיגוראד המחפש, וואו!
יפההסיגוראד המחפש,
יצאתי לחפש..נדמה לי שבאחד העמודים הראשונים פה (23-24) יצרו את אלרון והם מאוד דומים!
תייגת את הברו הלא נכון... שימי לב להבא...
מצאתידודו של אלרון
צפה בקובץ המצורף 1733306
איך מתייגים אותו?? לא מצליחה לנקד..תייגת את הברו הלא נכון... שימי לב להבא...
בזיפ שלי יש קובץ אחד בלי..ויש באחד מהם יש צלקת.
לדעתי אלרון אמור להראות קצת יותר עדין..התכוונתתי לאלרון.
בעמוד 22 (עכשיו ראיתי).
עכשיו אני רואה את הצלקת!!בבקשה.
החלום על היונה?תני רעיון...
שאיסתר איחר לסעודה,תני רעיון...
סצנה אלימה - זה לא עומד במדיניות של הבינה המלאכותית...נותן את הסטירה המפורסמת?
יש עוד מלאא סצנות, ואפשר גם רגע לפני או אחרי...סצנה אלימה - זה לא עומד במדיניות של הבינה המלאכותית...
מהמםם1. נעלבתי , ההוא מעמוד 22 לא נראה לוחם ויקינגי
2. תודה לכולם על הפידבקים בינתיים אני לא יכול להעלות הרבה אלא אני מוגבל ל3 הודעות בשעה
אבל ככל שיעלה ההמשתמש שלי ברמת העניין אני יוכל להשאיר יותר הודעות ( זה תלוי כמה תודות תשימו לי)
3. בתמונה של 4 האנשים יש את איסתרק יוסף קאה הי ומיכאל
4.התפספס לבינה הצלקת אצל רעואל אבל בכל אופן הוא עמד לי בראש כהה ולא בהיר ולכן עשיתי אותו כך למרות שבחלק מהתמונות הוא יצא די מפחיד
5.קאה הי
ודיזר מצולק קשות לא לבעלי לב חלש
ומהללאל ואליהו בכלא (טעון הרבה שיפור אבל בסיס...)צפה בקובץ המצורף 2030855
צפה בקובץ המצורף 2030852צפה בקובץ המצורף 2030854צפה בקובץ המצורף 2030851
צפה בקובץ המצורף 2030858
ה התכוונתי. רק התבלבלתי בין דיזר לגדעוןלא ממש..
טוב אני אגלה...
הקטע עם גידעון, בחלקה האחורי של האכסניה, עם הסייס המונדרי שהעביר לו את התיק שלו, וברח מהחלון מהציידים, ולמחרת נרצח.
וא העליון יותר מזכיר לי את מהללאל. חוץ מהבגדים. אבל מהמם. באמת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים