שיתוף ממלכה במבחן- סצנות בביצוע AI

ואגב @ציף ו @yael305 אתם נראות 2 נערות סמינר שנמלטות מהסגנית שעושות משהו לא טוב😜

קראתי... אתן נראות כמו נערות סמינר שברחו מהסגנית... בעצם בסמינרים אין סגנית... :LOL:
האמת שאת לא הראשונה שאמרה את זה...
אבל אוקיי, נעביר לך.

ואגב @בְּרוֹ מה זה התמונות האלה?????
עדיין לא ראיתי שום תמונה שהיתה נראית לא מדוייקת...
מטורף!
איך זה יוצא ככה?

האמת שאת לא הראשונה שאמרה את זה...
אבל אוקיי, נעביר לך.

ואגב @בְּרוֹ מה זה התמונות האלה?????
עדיין לא ראיתי שום תמונה שהיתה נראית לא מדוייקת...
מטורף!
איך זה יוצא ככה?
וואי אני מסמיק
אבל אפשר לומר שזה תלוי בדמיון פורה והרבה עקשנות לבקש מג'י פי טי להנפיש לי תמונה אלף פעם
אבל אגב שתדעו שהוא עוזר לכם גם ברעיונות וכדו'
ולכן מי שיש לו מנוי או שהוא מתכתב איתו ... תנסו להנפיש איתו מומלץ מאוד כי אחרי שאתה רואה שהוא הנפיש לך תמונה טובה שנראית כמו ציור אתה יכול לבקש ממנו שיעשה שזה יראה כמו תמונה ואז להתייעץ איתו אם כדאי להוסיף עוד פרטים לאפקט המושלם של דרמה , רכות , אפלות...
בכל אופן תודה לכולם על כל הפירגון יוצרים לי טעם טוב להמשיך הלאה
כיף להיות שותף איתכם לאשכול:):):)

נ.ב. אם תוכלו לתת לי עוד רעיונות מחוץ לקופסה מה ליצור , אודה לכם מאוד🙏🙏🙏

וואי אני מסמיק
אבל אפשר לומר שזה תלוי בדמיון פורה והרבה עקשנות לבקש מג'י פי טי להנפיש לי תמונה אלף פעם
אבל אגב שתדעו שהוא עוזר לכם גם ברעיונות וכדו'
ולכן מי שיש לו מנוי או שהוא מתכתב איתו ... תנסו להנפיש איתו מומלץ מאוד כי אחרי שאתה רואה שהוא הנפיש לך תמונה טובה שנראית כמו ציור אתה יכול לבקש ממנו שיעשה שזה יראה כמו תמונה ואז להתייעץ איתו אם כדאי להוסיף עוד פרטים לאפקט המושלם של דרמה , רכות , אפלות...
בכל אופן תודה לכולם על כל הפירגון יוצרים לי טעם טוב להמשיך הלאה
כיף להיות שותף איתכם לאשכול:):):)

נ.ב. אם תוכלו לתת לי עוד רעיונות מחוץ לקופסה מה ליצור , אודה לכם מאוד🙏🙏🙏
רעיונות...
יש מלא
אבל נראלי אתה יותר בקטע של יצירת פורטט פנים - אז דמויות שאפשר ליצור אותן זה:- איש הנציבות הזקן ההוא ששיתף פעולה עם הדיאלידנים לא זוכרת איך קוראים לו. ההוא שאביהוד שיחד אותו כדי שיחתים לי את האשרה.
-נאיתן! לא יצרו אתי למיטב ידיעתי עדיין.
-פילאק ואנילאן
-פולס, מעניין אותי ממש איך יצא.
-הצייר ההוא שצייר את הנסיך מיכאל ואיסתרק,
סצנות:
-הסצנה של המבחן ההוא שאיסתרק עשה למהללאל והביא את שלושת החברים שלו.
-הסצנה של החיילים הדיאלדינים שלוקחים טרמפ את יוזבד המחופש ואת הזקן אביו החורג של מהללאל עם החץ בראש, הוא מיילל כולו עם תחבושות, וכולם צוחקים מסביבו.
-פדהאל, דיזר והציפור בדרך לאלקן בעקבות הנסיך החטוף. כשפדהאל הראה לו אותה והיא טיפסה לו על הכתף.
-הבחורים של ההוא ברח לי השם שלו, שהנהיג את המהפכה באתיל, יושבים ומהמרים, ופדהאל וגידעון מסתכלים עליהם.

אלרון ודודו
חבר'ה זה לא לעניין תעלו גם דברים פעם הכל היה מפוצץ ביצירות בכמות ואיכות על רמה ועכשיו רק התכתבויות
הרעיון זה לא צ'אט לדבר בו עם אנשים אנונימיים אלא ליצור
תחזירו עטרה ליושנה
יאללה

שני לוחמים תחת סופה אפלה.png

אלרון ודודו
חבר'ה זה לא לעניין תעלו גם דברים פעם הכל היה מפוצץ ביצירות בכמות ואיכות על רמה ועכשיו רק התכתבויות
הרעיון זה לא צ'אט לדבר בו עם אנשים אנונימיים אלא ליצור
תחזירו עטרה ליושנה
יאללה

צפה בקובץ המצורף 2031275
וואו...
אבל אין לי מושג למה ממש לא דמיינתי את אלרון ככה, הוא הצטייר לי אחרת לגמרי... זה עדיין תמונה מושלמת, כן? זה פשוט דמיון המופרע שלי שלא מדי מייחס לתיאורים בספר ומלה עצמאות בשטח.
וברו אני מתפדחת להעלות יצירות אחרי היצירות שלך... עלוב.

וואו...
אבל אין לי מושג למה ממש לא דמיינתי את אלרון ככה, הוא הצטייר לי אחרת לגמרי... זה עדיין תמונה מושלמת, כן? זה פשוט דמיון המופרע שלי שלא מדי מייחס לתיאורים בספר ומלה עצמאות בשטח.
וברו אני מתפדחת להעלות יצירות אחרי היצירות שלך... עלוב.
לא נכון אני קיבלתי את כל ההשראה שלי ממכם בחייאת דינאק תעלו דברים אני ממש מתחנן...:cry::cry::cry:
ואני ממש ישמח לתיאור מחודש של אלרון כי גם אני מרגיש שא'פעס זה לא זה...

נערך לאחרונה ב:
אנחנו נפתור אחת ולתמיד את השאלות האלו אחרי שנבין מהו אזור המוצא של הנורדים והקווארים.
אסייאתים? ספרד? אזור אירופה? איזור אפריקה???

הקווארים - היו ליד צרפת וכל האזורים האלה.
והנורדים - סקנדינבים, גרמנים.

בפדהאל. כשאיסתרק בורח יחד עם כולם, ואז רואה אש ומבין שנולד לו ילד נוסף?

אנחנו נפתור אחת ולתמיד את השאלות האלו אחרי שנבין מהו אזור המוצא של הנורדים והקווארים.
אסייאתים? ספרד? אזור אירופה? איזור אפריקה???
הנורדים

הנורדים היו עם של לוחמים במדינות נורבגיה סקנדינביה שוודיה והאיזור
הם היו עם של לוחמים פגאנים עובדי אלילים צמאי דם שקידשו מוות בקרב ואכזריות,
ובשלב מסוים הם התחילו לפשוט על אנגליה ואירופה ורק בגלל זה אנחנו יודעים עלייהם כיום
הם היו באיזור קר וללא גידולי אדמה טובים ולכן הם היו פושטים על מדינות אירופה בסירות
היתרון של העם הזה היה שהם היו יורדי ים מצוינים והספינות שלהם היו קלות וחזקות ושרדו מסעות רבים
(מצחיק לחשוב שהיום צאצאיהם של הברברים הללו יושבים בהא"ג ומטיפים לנו על פשעי מלחמה ,ומקורו של הפרוגרס העולמי)
נ.ב.
יש דעה רווחת שלי'ף אריקסון לוחם נורדי מהולל שיצא למסע לגלות אדמות להתיישב בהם הוא היה הראשון שהגיע לאמריקה מבין מתיישבי העולם וזה הוכח אך לא לגמרי ונמצאו עקיבות ברורים להתיישבות נורדית ויקינגית באמריקה הרבה לפני שקולמבוס הגיע לקבוצת האיים שהיתה קרובה אלא אמריקה
כי כן קולומבוס
לא גילה את אמריקה
עד כאן נורדיים

הקאבריים (שכך היא הגייתם האמיתית של קבוצת השבטים הזו)

הקאברים היו קבוצת שבטים
כוזרית שערקה מכוזר בערך בזמן שעליו יש אגדות על התגיירותה של כל האליטה הכוזרית ,מה שמעניין שהיו שבטים קאברים יהודיים
למעיישה הם היו שבטים נודדים ואבותיהם של האומות הרוסיות -אוקראיניות-רומניות
והם אלו שהכריעו את כוזר בסופו של דבר אחרי שמוסקבה הקדומה וקייב הוקמו היו פשיטות שלהם לתוך כוזר מה שבודד אותה מהמדינות שאיתם היא סחרה וכך הם שברו את כוחה שכן מיקומה האסטרטגי של כוזר נתן לה כח במסחר וכששברו השבטים הקאבריים את כח זה נפלה כוזר

הם היו עם של נוודים כמתואר בספר ולוחמים עזים לפי הבנתי בסגנון האונים והמונגולים

מקווה שעזרתי...

נערך לאחרונה ב:
צ'אט ג'י פי טי

ווואט?????? מהההה???:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

1. מהללאל ביותר צעיר
2. איסתרק
3.תוצר שיעמום שלי , זהו את הדמויות...צפה בקובץ המצורף 2030788צפה בקובץ המצורף 2030789 צפה בקובץ המצורף 2030786
צפה בקובץ המצורף 2030784
@בְּרוֹ
יש סיכוי שאתה מעלה את תיאור התמונה של אחת משתי התמונות הראשונות?
🙏🙏

עד שיפתח לי ....

אין לי סבלנות לחכות אפשר פשוט תיאור של מה שיצרתי ?
אני ידע את השאר לבד

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה