ממלכה במבחן...

• הוסף לסימניות
קבלו את יצירותיה של מרים יעל היקרה שחסרה לנו...
לא יכלה להעלות בעצמה מסיבות שאינן תלויות בה.
קבלו את מהללאל ואיסתרק!
חייבת לציין שאין לי כל קשר לסידרה הזו...איך שהו נקלעתי לזה, ובגלל שמרים יעל חברה טובה שאני מאוד אוהבת, ובקשה ממני אז אני עושה זאת בשמחה ו...במסירות נפש!
אל תסקלו אותי!

מהללאל וסוס+ח.png

איסתרק סופי.png

• הוסף לסימניות
השני חסום, אבל הראשון מושלםםםםם!
אין מילים!
מגרה נורא לראות את השני,יש דרך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ביצוע הזוי.

• הוסף לסימניות
בלי להכנס שוב לסוגית הדמיון (אנאל, זה נראה שיש לך טראומה רצינית מכל הכוזרים שמסתובבים פה...;)), הביצוע מושלם ויפהפה.

ן@מרים יעל , מתגעגעים לעוד יצירות שלך...

• הוסף לסימניות
אף שזה לא הם, הביצוע פשוט מדהים מדהים מדהים.
האיסתרק יצא קצת מדי בת...

• הוסף לסימניות
זו אותה אחת שמציירת בבתוך המשפחה את מדור "שירה בצבור"?
החתימה נראית לי זהה אבל הסגנון לא כ"כ שלה -אולי כן -פשוט יש לה המון סגנונות?
מישהו יודע לענות לי?

• הוסף לסימניות
לא.

• הוסף לסימניות
תודה!
את יודעת מי זו כן?

• הוסף לסימניות
זה צייר. בנצי משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה