ממרחים בריאים

• הוסף לסימניות
ביתי בת העשרה חודשים מוכנה לאכול רק לחם עם ממרח מתוק, אני מחפשת ממרח מתוק שיהיה כמובן בריא עבורה.

להזכירכם, עדיין אסור לה דבש.

• הוסף לסימניות
אבוקדו, גבינה ממותקת
הרע במיעוטו;)ממרח תמרים, חרובים

• הוסף לסימניות
טחינה גולמית מעורבת בדבש

• הוסף לסימניות
הי עכשיו אני רואה שאסור לה דבש. מה עם סילאן?

• הוסף לסימניות
ריבה, בוטנים+סילאן ילדים מאוד אוהבים...
העיקר לא להילחץ..זה יעבור לה...

• הוסף לסימניות
יש לB&D מבחר של ממרחים בריאים.

• הוסף לסימניות
באופן קבוע אני מערבבת 1/3 קופסא שוקולד עם 500 גר' טחינה משומשום מלא (גולמית כמובן). הצבע נהיה חום כמו שוקלד והילדים בטוחים שזה הממרח.

• הוסף לסימניות
טחינה גולמית עם דבש הופכת לממרח חלווה, אולי עם סילאן זה גם יוצר את אותו טעם או דומה לו.
לכאורה אין סיבה שלא, אין ממרח החלווה התעשייתי לא עושים עם דבש טהור....
ביחס של 2/3 טחינה על שליש דבש.

• הוסף לסימניות
ממרח חלווה תעשייתי עשוי ממרגרינה והרבה סוכר.

ממרחים בריאים (לכאורה) - חמאת בוטנים מתוקה, ריבה ביתית, מחית תמרים.

חני

• הוסף לסימניות
אני משתמשת הרבה בחמאת בוטנים של B&D
למה אף אחד לא הזכיר את זה? זה לא בריא?

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון, שגם הממרחים ה"בריאים" מכילים מרגרינה בשפע...
ככה זה בעולם התעשייתי שלנו.
תבשלי לה ריבה.. ואז תדעי שיש בזה הרבה סוכר אמנם, אבל רק זה ה"רע" שיש בפנים. (ואפשר למרוח על הלחם שכבה דקיקה רק לשם הצבע ומעט טעם)

• הוסף לסימניות
ממרח שומשום מלא בטעם חלבה. פצצת סידן :)

• הוסף לסימניות
אני שמה שמן זית בתוך ממרח שוקולד,
גם כשאני נותנת להם פרוסה עם ממרח שוקולד אחת ל...
לפחות הוא מכיל גם שמן זיית...

בנתיים הם לא עלו על זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1169899:
ממרח חלווה תעשייתי עשוי ממרגרינה והרבה סוכר.

ממרחים בריאים (לכאורה) - חמאת בוטנים מתוקה, ריבה ביתית, מחית תמרים.

חני

מרגרינה בממרח חלווה של בטר אנד דיפרנט?
לא נראה לי...
אני חושבת 50% טחינה גולמית, והשאר סוכר ומן הסתם עוד כמה ג'אנקים, אבל איפה מרגרינה?..

YUDB - ממרח שומשום מלא בטעם חלווה זה מה שצעתי :)

פיקצ'ר פרפקט - זה באמת מעולה.. רק לבדוק שאין רגישות, זה מלא בלחות - לבן שלי זה גרם דלקות אזניים. (כמו גם במבה) אבל זה מאד טעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1169928:
מרגרינה בממרח חלווה של בטר אנד דיפרנט?
לא נראה לי...
אני חושבת 50% טחינה גולמית, והשאר סוכר ומן הסתם עוד כמה ג'אנקים, אבל איפה מרגרינה?..

YUDB
ברור שכן.
תבדקי אם יש שם שמן צמחי או משהו דומה, אז זה שווה ערך למרגרינה
אם יש שמנים מוקשים אז זה המרגרינה בכבודה ובעצמה

אבל אפרופו בי אנד די -
יש להם חמאת שומשום טהור, שבמקום לערבב טחינה גולמית עם דבש אפשר לערבב את החמאת שומשום הזו עם דבש. זה מעדן אמיתי וגם מכיל הרבה יותר סידן.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת בממרח חרובים בטעם שוקולד של b&d.
טעים מאד.

• הוסף לסימניות
חמאת בוטנים טבעית של B&D מכילה בוטנים קלויים בלבד! זה מתוק מספיק אין צורך בממותקת.
האמת תמיד חשבתי שזה טוב, וכך גם ממליצות תזונאיות
אך בביקור אצל רופאת השיניים היא שאלה את הבן שלי מה הוא שם בסנדויץ, וכשענה חמאת בוטנים היא ממש גערה בו, ואמרה שזה נדבק לשיניים וזה נורא לא בריא, ולא כדאי לקחת ללימודים. רק בבית מותר לאכול ולצחצח מידי שינים.
הבת שלי שאמרה קטשופ, זכתה לתשבחות והרופאה אמרה שזה מצוין.
התזונאית, לעומתה, טענה שקטשופ הוא מלא סוכר ותעשייתי, ואין הבדל בינו לבין ממרח שוקולד!
כך שיצאנו מבולבלים. הוא ממשיך לקחת חמאת בוטנים, והיא קטשופ. לשם האיזון...

• הוסף לסימניות
אולי הקטשופ יורד מהשיניים יותר בקלות, אבל יש בו כמויות של מלח וסוכר והוא ממש לא בריא,
בטח לא בהשוואה לחמאת בוטנים.
מה שכן, החמאת בוטנים באמת נדבקת לשיניים, כך שגם זו בעייה.

• הוסף לסימניות
לגבי ריבות, יש את סדרת "מעדן פרי" של יד מרדכי, (ושל עוד איזה חברה מיובאת לא זוכרת את השם) שעשוי מ 100% פרי ללא סוכר, צבע מאכל וחומר משמר. החומר היחיד הוא מקריש.
אני קונה רק את אלו לסרבנים הקטנים..

• הוסף לסימניות
ממרח חרובים וממרח שוקולד, ההבדל ביניהם הוא רק באבקת החרובים במקום באבקת הקקאו.
לא זה מה שהופך מוצר לא בריא לבריא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה