ממרח אבוקדו

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 14.jpg
    KB 203.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
מהמם כתמיד.

אני הייתי משנה טיפה את הצבע של האבוקדו ליותר ירוק וטרי.

• הוסף לסימניות
הצילום ממש מרהיב, מוקפד כהלכה.
בנוגע להערתה של רוזמרין- טיפ שימושי: שימי בממרח מיץ לימון כדי שהאבקודו לא ישחיר לך במהלך סט הצילומים.
(אולי ד"ר פוטושופ יועיל פה לשיפור הגוון שיעורר תאבון בריא)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
שמתי מיץ לימון וגם העברתי עליו טיפול בפוטושופ.
בעז"ה אטפל בזה עוד.

• הוסף לסימניות
כשהגרעין של האבוקדו כולו מכוסה במים - הממרח לא ישחיר
אם השחיר סימן שמשהו מציץ שם...

• הוסף לסימניות
ניתן גם לשים מיונז, מונע השחרה...
ולעינייננו....:)
מקסים כתמיד!!!!
מעט הפריע לי התנוחה של הבצלים
הייתי שמה שניים אחד על השני (לא סימטרי) ואחד מונח עליהם בצד באלכסון - וממקמת בסוף

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה זקוקה לישוור רציני,

חוץ מזה היא מהממת, יש לך סטיילינג מעולה שמשאיר את כל העניין במנה

ואגב, אם זה באמת להתאמנות על תיק עבודות (כמו שציינת באשכול אחר) אז זו התמונה הראשונה שהעלית בצילומי מזון שבאמת תקדם אותך..
כי לצלם שוקולד/תפוז/ערימת עוגיות זה בעיני יותר דומה לצילום מוצר מאשר לצילום מזון, כאן זו פעם ראשונה שהראית איך את מתמודדת יופי עם צילום מנה.

• הוסף לסימניות
תודה.
עבדתי אם חצובה, וההטיה מכוונת, היא גורמת לעין לבחון את המנה.
אשמח אם תצרפי לכאן את הישור שהתכוונת אליו.

• הוסף לסימניות
לדעתי התמונה זקוקה לישוור רציני,
שימי לב שהצורה של הקעריות עקומה.
לא נראה לי שצריך יישור, ואם כן אז לא "רציני"...

• הוסף לסימניות
תיקנתי עוד את הצבע.
איך זה עכשו?

קבצים מצורפים

• מוקטן חתום 14.jpg
    KB 201.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אחינועם, העבודה שאת עושה מדהימה!
יש פה אשליה של עקום בגלל הכלי, אולי במצב כזה היה צריך להעמיד את הכלים אחרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;985805:
אחינועם, העבודה שאת עושה מדהימה!
יש פה אשליה של עקום בגלל הכלי, אולי במצב כזה היה צריך להעמיד את הכלים אחרת?
תודה. :)

יכול להיות שבגלל התנוחה של הכלי היה כדאי לוותר על ההטיה,
בכל אופן בקומפוזציה הזאת לא היתי מעמידה את הכלים אחרת כי הם לא היו יושבים יפה בפריים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה