ממשיכים להחרים את יוניליוור!

אגב - ראיה שהחרם על הקורנפלקס שווה משהו.
יונילווור פרסמו בשבוע האחרון מודעות רחוב רבות תחת המותג תלמה בלבד עם פרסומת לקורנפלקס.

לא זכור לי כ"כ עוד מקרים כאלו של פרסום מודעות רחוב למוצר בודד ובפרט לא שתלמה יפרסמו ללא איזכור הלוגו של יונילוור, יש כאן משהו!

ועוד - למה מודעות רחוב? כנראה בגלל שכידוע מודעות רחוב=מגזר חרדי, וכנראה שהם חוו ירידה משמעותית במגזר שלנו במכירות.

בקיצור - לא הולכים שולל! לא קונים יונילוור עד שירדו המחירים!! :p

נ.ב. המודעות הם באיצטלא של קורנפלקס ללא הסימון האדום, אבל אני לא מאמין שבימים כתיקונם הם היו יוצאים בכזה קמפיין.

אגב - ראיה שהחרם על הקורנפלקס שווה משהו.
יונילווור פרסמו בשבוע האחרון מודעות רחוב רבות תחת המותג תלמה בלבד עם פרסומת לקורנפלקס.

לא זכור לי כ"כ עוד מקרים כאלו של פרסום מודעות רחוב למוצר בודד ובפרט לא שתלמה יפרסמו ללא איזכור הלוגו של יונילוור, יש כאן משהו!

ועוד - למה מודעות רחוב? כנראה בגלל שכידוע מודעות רחוב=מגזר חרדי, וכנראה שהם חוו ירידה משמעותית במגזר שלנו במכירות.

בקיצור - לא הולכים שולל! לא קונים יונילוור עד שירדו המחירים!! :p

נ.ב. המודעות הם באיצטלא של קורנפלקס ללא הסימון האדום, אבל אני לא מאמין שבימים כתיקונם הם היו יוצאים בכזה קמפיין.
אגב - כעת פורסם כי בשבוע החולף ירדו מכירות הקורנפלקס ב 33% !!

גיא לרר: איזה טירוף, אמיתי, בנתוני המכר השבועיים של יוניליוור: התרסקות של 7.7 מיליון(!) שקל בשבוע. וזה עוד יעלה דרמטית כי לא בכל מקום יש חוסרים משמעותיים. כרגע 20 אחוז מהמחזור נמחק. קורנפלקס וכריות יורדים בשליש. כמה שבועות כאלו ואפשר כבר להתחיל לדבר על הפסד שנתי.

זו בדיחה. לעשות פרסומת למוצר שלא מוצאים בחנות.

emoji  | לא ראיתי | Joypixels | Animation GIF 64x64 | see-no-evil monkey

ניסיון לגרום לציבור ללחוץ על החנויות להתקפל
שלא בדיוק הלך, אולי הפוך, גרם לאנשים להבין שהם בצרות, ב"ה
מישהו הולך להתקשר למנהל רשת, תחזירו את הקורנפלקס?
לא נראה לי שבשביל זה עושים פרסומת!!

תנו לי לנחש: הפרסומות הן בשביל הילדים!
למבוגרים קל להתמודד באמצעות ההיגיון
ילד שרואה מודעה של קורנפלקס פחות יכול לעמוד בפיתוי

פרסומות הרי עולים הון רב,
ובכל זאת זה שווה להם.
רק תחשבו כמה הם עושים עלינו.
ובמאמר המוסגר אני באמת לא מבין, נניח שמנכ"ל יוניליוור עושה 60 מיליון ש"ח בשנה, וכתוצאה מעליית המחירים הגלובאלית הוא יעשה רק 50 מיליון ש"ח, האם זה שווה להעלות מחירים ולהתכסח עם הצרכנים???

פרסומות הרי עולים הון רב,
ובכל זאת זה שווה להם.
רק תחשבו כמה הם עושים עלינו.
ובמאמר המוסגר אני באמת לא מבין, נניח שמנכ"ל יוניליוור עושה 60 מיליון ש"ח בשנה, וכתוצאה מעליית המחירים הגלובאלית הוא יעשה רק 50 מיליון ש"ח, האם זה שווה להעלות מחירים ולהתכסח עם הצרכנים???
לדעתי החשיבה שלהם זה לטווח הארוך!!
לא איכפת להם להפסיד כמה חודשים(והחברה להערכתי לקחה סיכון מחושב וחישבנה כמה זמן היא תשחק את המשחק עד שתכנע ,ופה השאלה מי ימצמץ ראשון)
העיקר שכשהם יחזרו למדפים הם ירוויחו ביתר שאת וביתר עוז

לדעתי החשיבה שלהם זה לטווח הארוך!!
לא איכפת להם להפסיד כמה חודשים(והחברה להערכתי לקחה סיכון מחושב וחישבנה כמה זמן היא תשחק את המשחק עד שתכנע ,ופה השאלה מי ימצמץ ראשון)
העיקר שכשהם יחזרו למדפים הם ירוויחו ביתר שאת וביתר עוז
לדעתי לא יהיה שום עניין לאנשים לחזור לתלמה.
אחרי שיטעמו כמה תחליפים ויראו שיש מתחרים לא פחות טעימים והרבה יותר זולים, למה שיחזרו לתלמה??

החרם על תלמה מוצדק!!

רק אל תאמינו לרשתות שדואגים לכם, הם נלחמים ביוניליוור ומעלים את המחירים של המותג הפרטי שלהם

איזה קורנפלקס יכול להוות תחליף לתלמה מבחינת האיכות והטעם?

לדעתי לא יהיה שום עניין לאנשים לחזור לתלמה.
אחרי שיטעמו כמה תחליפים ויראו שיש מתחרים לא פחות טעימים והרבה יותר זולים, למה שיחזרו לתלמה??
עם השוקולד עלית זה לא עבד:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה