• הוסף לסימניות
עדכוני חדשות מארה"ב ממשל טראמפ ופוליטיקה פנימית בארה"ב.

שימו לב!
יש ידיעות חדשותיות רבות שעשויות להתאים למספר אשכולות.
ע"מ לשמור על פורום ידידותי למשתמש נבקש להקפיד על סדר והתאמה מרבית לאשכול.
באשכול זה מתאימות הודעות שקשורות לפוליטיקה הפנימית בארה’’ב בלבד.

הודעה רלוונטיות וחשובות - דרגו בדירוג חיובי ✅

נתקלתם בדיווח מיותר, פטפטת, חסר משמעות, לא רלוונטי או שגוי אל תהססו ודרגו בדירוג שלילי ❌

שימו לב ❤️ הדירוג משמש גם ככלי סינון למשתמשי הפורום.

וושינגטון: מנהיג המיעוט בבית הנבחרים, חכים ג'פריס, דיבר במשך 8 שעות ו-44 דקות כדי לעכב את ההצבעה על הצעת החוק "היפה והגדולה" של טראמפ, וקבע שיא חדש בבית הנבחרים.

הצעת חוק "המגה-ביל" של טראמפ: השפעה ארוכת טווח מעבר לכהונתו !

נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, צפוי לחתום היום 4 ביולי על הצעת חוק בת 940 עמודים, המכונה על ידי רבים "המגה-ביל", אשר להערכת מומחים תשנה את פני המדינה באופן שיהיה קשה לבטל. הפרשן האמריקאי הבכיר אד קילגור מציין כי בזכות הצעת חוק זו, טראמפ יכול להתפטר מחר ועדיין להותיר מורשת מתמשכת, גם אם צווי נשיאותיים אחרים שלו יבוטלו או יצומצמו, מינויים מרכזיים יכשלו, ומדיניות מסוימת כמו משטר המכסים הפרוטקציוניסטי שלו תקרוס.

על פי קילגור, זוהי "הצעת החוק הגורפת ביותר בהיסטוריה האמריקאית". בעוד שנשיאים קודמים השתמשו ב"פיוס תקציבי" כדי לעקוף פיליבסטרים בסנאט, אף אחד לפיו לא ארז חקיקה של שנה שלמה, הכוללת שינויים משמעותיים במדיניות הפדרלית ובכוח אדם, לתוך הצעת חוק אחת. צעד זה מתואר כ"אחד וסיים" ללא תוכנית ב' למקרה של כישלון. פוליטיקו מסכמת את המצב באומרה כי "המגה-ביל יהפוך בקרוב למגה-חוק".

אילון מאסק מודיע על הקמת "מפלגת אמריקה" שתתחרה בשתי המפלגות הגדולות בארה"ב
אילון מאסק הציג את אסטרטגיה עבור מפלגתו החדשה ,שתתמקד באופן נחוש בהשגת 2 או 3 מושבים בסנאט ובין 8 ל-10 מחוזות בבית הנבחרים.
לדבריו, בהתחשב בכך שהרוב בבתי המחוקקים לרוב דחוק, מספר כזה של נציגים יספיק כדי לשמש כ"לשון מאזניים" בחוקים שנויים במחלוקת. מטרתו היא להבטיח שהחוקים ישקפו נאמנה את רצון הציבור.

הונו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ מוערך ביותר מ-10 מיליארד דולר, כך לפי ניתוח שערך ה"ניו יורק טיימס", שהתבסס על הדוח הפיננסי שלו ונתונים ציבוריים. לפי הניתוח, עיקר ההון של טראמפ מגיע מהשקעות בקריפטו, ובראשן מטבע $TRUMP שהושק לפני השבעתו לתפקיד השנה ומוערך בכ-6.9 מיליארד דולר - למרות שאינו ניתן למסחר. בנוסף, הנשיא גרף לפחות 320 מיליון דולר מעמלות מסחר במטבע, והחזיק גם במטבעות World Liberty בשווי פוטנציאלי של מאות מיליונים. מניות טראמפ מדיה (Truth Social) שוות כ-2 מיליארד דולר, ולפחות 1.3 מיליארד מגיעים מנדל"ן.
kore

הפוסט הלילי...(אצלינו)
1751843087359.png

והנה תרגום באדיבות GPT

הנה תרגום מדויק כמעט מילה במילה של הפוסט:​

דונלד ג'יי. טראמפ
@realDonaldTrump
אני עצוב לראות את אילון מאסק יוצא לגמרי "מהפסים", ובמהותו הופך לתאונת רכבת במהלך חמשת השבועות האחרונים. הוא אפילו רוצה להתחיל מפלגה פוליטית שלישית, למרות העובדה שמעולם לא הצליחו בארצות הברית – המערכת נראית כאילו לא נועדה לכך. הדבר היחיד שמפלגות שלישיות טובות בו הוא יצירת הרס מוחלט וכאוס, וכבר יש לנו די והותר מזה עם הדמוקרטים הרדיקליים מהשמאל, שאיבדו את הביטחון ואת דעתם!
הרפובליקנים, מצד שני, הם כמו "מכונה" מתפקדת בצורה חלקה, אשר בדיוק העבירה את החוק הכי גדול מסוגו בהיסטוריה של מדינתנו. זהו חוק מעולה אבל, למרבה הצער עבור אילון, הוא מבטל את התקנה המגוחכת של רכבים חשמליים (EV), שהייתה מאלצת את כולם לקנות רכב חשמלי בתוך זמן קצר. התנגדתי לכך בתוקף מההתחלה. עכשיו מותר לאנשים לקנות מה שהם רוצים – רכבים המונעים בדלק, היברידיים (שמתפקדים מצוין), או טכנולוגיות חדשות ככל שיופיעו – אין יותר תקנת EV.
אני ניהלתי קמפיין נגד זה במשך שנתיים, ולמען האמת, כשאילון נתן לי את תמיכתו המלאה וללא עוררין, שאלתי אותו אם הוא ידע שאני הולך לבטל את תקנת ה-EV – זה היה בכל נאום שלי, ובכל שיחה שניהלתי. הוא אמר שאין לו עם זה שום בעיה – הופתעתי מאוד!
בנוסף, אילון ביקש שאחד מהחברים הקרובים שלו ינהל את נאס"א, וכשחשבתי שהחבר הזה היה טוב מאוד, הופתעתי לגלות שהוא דמוקרט "כחול מלידה", שמעולם לא תרם לרפובליקני בעבר. גם אילון כנראה היה כזה. חשבתי שזה לא הולם שחבר כל-כך קרוב של אילון, שהיה מעורב בעסקי חלל, ינהל את נאס"א, כשנאס"א היא חלק כל-כך גדול מהחיים התאגידיים של אילון.
המשימה מספר אחת שלי היא להגן על הציבור האמריקאי!

בהמשך להתכנסותה של פסגת BRICS אתמול בריו דה ז’נרו בברזיל מכריז הנשיא טראמפ :
כל מדינה שתפעל על פי המדיניות האנטי אמריקאית של ארגון BRICS תשלם 10% נוספים של מס על ייבוא סחורותיה לשטח ארה”ב.

BRICS
הוא ארגון כלכלי בו חברות ברזיל רוסיה, הודו וסין (במעגל הראשון) וכן חברות בו איראן, מצרים, סעודיה, אינדונזיה, אתיופיה ואיחוד האמירויות.

אבו עלי אקספרס

כותרות מפגישת טראמפ-נתניהו:

✍️ נתניהו העניק לטראמפ מסמך מועמדות לפרס נובל לשלום

✍️ וויטקוף: יש הזדמנות להגיע להסכם במהירות

✍️ טראמפ: אין דבר שמעכב את הפסקת האש עם חמאס

✍️ טראמפ: לי ולנתניהו היו הצלחות נהדרות בעבר ויהיו לנו גם בעתיד

✍️ נתניהו: אני בטוח שתחת הנהגת טראמפ אפשר לבסס שלום עם כל שכנינו באזור

✍️ טראמפ: איראן רוצה לדבר. נקבעה פגישה, כנראה מחר

✍️ נתניהו: לפלסטינים צריכה להיות את היכולת להנהיג את עצמם אבל לא את היכולת לפגוע בנו.

מאז כניסת הנשיא לכהונתו השנייה הגיעו עשרות מנהיגים מכל העולם לפגוש אותו. את כולם קיבל טראמפ בכניסה הצדדית המכונה "האגף המערבי".

אמש קיבל טראמפ את פניו של ראש הממשלה נתניהו במדשאה הראשית של הבית הלבן בכניסה המיועדת לנשיא עצמו ולאירועים היסטוריים כדוגמת חתימת הסכמי אברהם.
(הרדאר)

WPjj4tnBdl4k41JPimOZraR6HOI7wf1PxQWzJO71JiQi8OPFEldgBCxoyU4vTR24xsq-2JjDsBcCdi2CRLJUchndGdIEGQiN-hCgaGXiow

מנהלים בכירים בענף הנדל"ן של ניו יורק מעבירים סכומי כסף אדירים לקמפיין ראש העיר המכהן, אריק אדמס. מטרתם הבולטת היא לסייע לו במאבקו נגד המועמד הדמוקרטילראשות העיר, זוהראן ממדאני, אשר קמפיין הבחירות שלו כלל הבטחה להקפאת שכר הדירה כחלק מפתרון משבר הדיור בעיר – כך מדווח ה"וול סטריט ג'ורנל".

נתניהו נשאל אם הוא חושש להיעצר בניו יורק אם המועמד הדמוקרטי לראשות העיר שהבטיח לעצור אותו ינצח.

טראמפ מתערב ועונה: "אני יוציא אותו".

נתניהו השיב: "אני יבוא לניו יורק עם טראמפ, נראה אותו"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה