• הוסף לסימניות
עדכוני חדשות מארה"ב ממשל טראמפ ופוליטיקה פנימית בארה"ב.

שימו לב!
יש ידיעות חדשותיות רבות שעשויות להתאים למספר אשכולות.
ע"מ לשמור על פורום ידידותי למשתמש נבקש להקפיד על סדר והתאמה מרבית לאשכול.
באשכול זה מתאימות הודעות שקשורות לפוליטיקה הפנימית בארה’’ב בלבד.

הודעה רלוונטיות וחשובות - דרגו בדירוג חיובי ✅

נתקלתם בדיווח מיותר, פטפטת, חסר משמעות, לא רלוונטי או שגוי אל תהססו ודרגו בדירוג שלילי ❌

שימו לב ❤️ הדירוג משמש גם ככלי סינון למשתמשי הפורום.

‏טראמפ לא מפסיק להטריל את הגלובוס:
חתם על צו נשיאות לשינוי שם ממשרד ההגנה למשרד המלחמה, פיט הגסת שר ההגנה ייקרא מעתה שר המלחמה.
טראמפ מפרסם את הלוגו החדש
1757195530315.png

ארה"ב. שר האוצר בסנט: "אם ביהמ"ש העליון יבטל את המכסים נצטרך להחזיר את הכסף שנגבה, זה יהיה נורא".
שר האוצר האמריקאי: "דחיית ההחלטה של בית המשפט העליון בענין המכסים עד יוני 2026 עשויה להביא למצב שבו מכסים של טריליון דולר ייגבו עד אז. ואם נצטרך להחזיר אותם" ?!
(כל רגע)

מוטי קסטל: רה"מ נתניהו בטקס הנחת אבן פינה לטיילת על שם נשיא ארה"ב טראמפ בבת ים: "אנחנו מכבדים את החבר הטוב ביותר של ישראל אי פעם בבית הלבן". "הנשיא טראמפ דיבר איתי כמה פעמים על נכסים על חוף הים. הוא אמר לי שיש לנו נכסי חוף נפלאים כאן. הוא דיבר על מקום שנמצא קצת דרומה מכאן - בעזה. הוא אמר שזה צריך להפוך למקום של שלום, שגשוג וחיים טובים, ולא טרור. הוא צודק. לכן אמרתי לראש העיר של בת ים, חברי היקר, צביקה ברוט, שלדעתי צריך לקרוא לטיילת שלאורך החוף המדהים הזה על שמו של הנשיא טראמפ. זה מה שאנחנו עושים כאן היום. אנחנו מכבדים את החבר הטוב ביותר של ישראל אי פעם בבית הלבן. הוא הכיר בירושלים כבירת ישראל, העביר לשם את שגרירות ארה״ב, הכיר בריבונות שלנו ברמת הגולן, פרש מהסכם הגרעין הקטסטרופלי עם איראן ועזר לנו להיאבק באיום הגרעין האיראני, וגם והרבה דברים אחרים. הוא חבר אמת ואני גאה להיות כאן כדי לחלוק כבוד לנשיא טראמפ".

שעון המחאה של סווטש. יצרנית השעונים השוויצרית יצרה סדרה של שעונים כשהספרות 3 ו 9 החליפו מיקום = יחד יוצרים את הספרה 39, גובה המכס שהטיל טראמפ על שווייץ 39%

קבצים מצורפים

• 1757813335209.png
    1757813335209.png
    KB 465 · צפיות: 23
לקראת ביקור טראמפ: בריטניה נערכת למבצע האבטחה הגדול ביותר מאז הכתרת המלך צ'ארלס - עם פריסת צלפים, רחפנים וכוחות מיוחדים סביב לונדון – על רקע רצח צ'ארלי קירק וניסיון ההתנקשות בטראמפ בשנה שעברה.
(אמס)

עיתונאי : האם נשיא בתפקיד צריך להיות מעורב בכל כך הרבה פעילות עסקית?
טראמפ: מאיפה אתה?
עיתונאי : אוסטרליה. רשות השידור האוסטרלית.
טראמפ: אתה פוגע מאוד באוסטרליה כרגע. אספר על כך למנהיגים שלך הם יבקרו אצלי בקרוב
עיתונאי : סליחה.
טראמפ: תהיה בשקט.

קבצים מצורפים

• מחלקת+תיעודים+הגזרה+(3).zip
    5 MB · צפיות: 29
ברוב דחוק אושר מיניו של מייקל וולץ היועץ לביטחון לאומי לשעבר לשגריר ארצות הברית באו''ם
(באופן מפתיע ההתנגדות הגיעה מהאגף הבדלני של המפלגה הרפובליקנית, כאשר מי שגרם לרוב הוא דווקא הצבעתם של ארבעה סנאטורים דמוקרטים שהצביעו עם הרפובליקנים !

נערך לאחרונה ב:
הנשיא טראמפ עם רשמים היסטוריים מהביקור באנגליה מספר על המלך ויליאם הראשון:
קראו לו “ויליאם הכובש”.
זה השם הכי מגניב ששמעתי.
הצעתי למלך צ’רלס שיקראו לו – “צ’רלס הכובש”
הוא אמר: לא… אני לא חושב.

הנשיא טראמפ: "יש לנו פה מקרה של מחלה רצינית הנקראת "תסמונת טראמפ" הדמוקרטים ממש חולים במחלה הזו, והיא מחלה ממש קשה, הייתי ממליץ להוסיף אותה לרשימת המחלות של משרד הבריאות" (ינון מגל).

טראמפ בנאומו באו״ם אומר כי ההתחממות גלובלית וטביעת רגל אקולוגית הן מזימות שנועדו לפגוע במדינות המפותחות

"הכול סגור לכבודך": מקרון צעד ברחובות ניו יורק – בגלל טראמפ

הרחובות בניו יורק נחסמו עבור השיירה של טראמפ, כשהנשיא הצרפתי היה בדרכו חזרה ממטה האו"ם • מקרון תועד יוצא מהמכונית – ומתקשר לנשיא האמריקני: "נחש מה קרה – אני עומד ברחוב בגללך" • מקרון נאלץ להמשיך לצעוד ברגל, כשהוא עוצר להצטלם עם עוברי אורח

עמיחי שטיין: טראמפ טוען: "נעשו מספר חבלות במהלך נאומי בעצרת האו"ם" • המדרגות הנעות שעלו לאולם הנאומים הראשי נעצרו בחריקה. הן נעצרו בפתאומיות. זה מדהים שאני ומלניה לא נפלנו קדימה על הקצוות החדים של מדרגות הפלדה האלה - צריך לעצור את מי שאחראי לזה • כשעמדתי מול קהל טלוויזיוני של מיליונים מכל רחבי העולם, ומול מנהיגים חשובים באולם, הטלפרומפטר שלי לא עבד. זה היה קר וחשוך כאבן. הוא התחיל לפעול כ-15 דקות לאחר מכן. • אחרי שנשאתי את הנאום, נאמר לי שהקול היה כבוי לחלוטין באודיטוריום שבו נישא הנאום, שמנהיגי העולם - אלא אם כן הם השתמשו באוזניות של המתורגמנים - לא יכולים היו לשמוע דבר. האדם הראשון שראיתי בסוף הנאום היה מלניה, שישבה ממש מקדימה. שאלתי 'איך הייתי?', והיא אמרה 'לא יכולתי לשמוע מילה ממה שאמרת'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה