דרוש מידע ממתין לבדיקת נציגי רשויות האכיפה

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מאמזון וכבר מ 30-03 זה על סטטוס ממתין לבדיקת נציגי רשויות האכיפה
זה חבילה ממש דחופה,
מישהו יודע איך אני יכולה לזרז את זה?
החבילה אכן מעל 75 דולר , אבל אני לא רואה איך ומה אני יכולה לשלם את המס
ואני גם חושבת כשאני מזמינה מאמזון המס נכלל במחיר ,לא?
בשרות לקוחות של הדואר טוענים שאין להם איך לעזור... וגם לא במוקד הטלפוני של אמזון - דואר ישראל

• הוסף לסימניות
הזמנתי חבילה מאמזון וכבר מ 30-03 זה על סטטוס ממתין לבדיקת נציגי רשויות האכיפה
זה חבילה ממש דחופה,
מישהו יודע איך אני יכולה לזרז את זה?
החבילה אכן מעל 75 דולר , אבל אני לא רואה איך ומה אני יכולה לשלם את המס
ואני גם חושבת כשאני מזמינה מאמזון המס נכלל במחיר ,לא?
בשרות לקוחות של הדואר טוענים שאין להם איך לעזור... וגם לא במוקד הטלפוני של אמזון - דואר ישראל
יכול להיות שהחבילה מכילה מוצר שצריך אישור מיוחד? כמו מכון התקנים או משרד התקשורת?
אני חושבת שעמיל המכס של הדואר הוא חברת געש

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהחבילה מכילה מוצר שצריך אישור מיוחד? כמו מכון התקנים או משרד התקשורת?
אני חושבת שעמיל המכס של הדואר הוא חברת געש
מדובר בנעלי פלופרס , 3 זוגות נעליים
אז בעצם אני אמורה להתקשר לחברת געש?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה