נכון אבל לפי מה משלמים מקדמות??הדמי לידה לא קשורים לשומה
זה לפי המקדמות ששילמת בפועל לביטוח לאומי
אחרי שתגישי את הדוח ישעו חישוב מחדש
נכוןלכאורה אפשר לעדכן מקדמות, גם ללא קשר לשומה.
יש לך ליווי של רו"ח?
הגיוני, כל ההפרשים משנת 2024.נכון
עדכנו מקדמות.
ואז בעצם קיבלתי חוב מאוד גדול לשלם.
את חייבת לשלם את כל המקדמות לפני. את יכולה באשראי בתשלומיםנכון
עדכנו מקדמות.
ואז בעצם קיבלתי חוב מאוד גדול לשלם.
הרואה חשבון שלי מלכתחילה אמר לי שביטוח לאומי הוא לא מתעסק בכלל.
נכוןהגיוני, כל ההפרשים משנת 2024.
אבל בצורה כזו דמי הלידה יהיו בגובה הנכון, לא?
ואם הסכום שהם חישבו לי לא נכון?את חייבת לשלם את כל המקדמות לפני. את יכולה באשראי בתשלומים
אם יש חוב אין זכאות לדמי לידה
כןואם הסכום שהם חישבו לי לא נכון?
אני אתחיל לשלם מקדמות ויש מצב שאחכ יתקנו לי על בסיס שומה???
זא אם אתחיל לשלם באשראי זה יהיה בסדר נכון?כן
זה רק מקדמות- אחכ מחשבים לפי השומה שתגישי ויחזירו לך כולל ריבית והצמדה
אבל תזהרי ממש שלא יהיה שקל חוב כי הם פוסלים על זה
לא יודעתזא אם אתחיל לשלם באשראי זה יהיה בסדר נכון?
גם אם זה עסקת תשלומים
הרואה חשבון שלי מלכתחילה אמר לי שביטוח לאומי הוא לא מתעסק בכלל.
לא נכון
אם הרו"ח שלי היה אומר לי את זה, הייתי מיד מחפש מישהו אחר.
בתור עצמאי זה כן התפקיד שלולא נכון
ביטוח לאומי זה ענין אישי מאוד
יש אנשים שמקבלים כל מיני קצבאות וזה לא עניינו של רואה החשבון בכלל.
רק מחודש אפריל והלאה בד"כ אפשר להגיש דוחו"ת 1301ניסיתי להגיש הבוקר
ואין עדין אופציה???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים