ממתקים

• הוסף לסימניות
ילדה בת 8 וחצי שכל הזמן אוכלת ממתקים ושטויות גם שמציבים לה גבולות ולא נותנים לה היא תבקש משכנה או חברה. קונה לעצמה המון ממתקים בחזור מהבית ספר. מה עושים לכך? נתקלתם בתופעה זו? מה עושים
אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
גם הילדים שלי מאד אוהבים ממתקים אבל אני כל היום מסבירה להם ומטפטפת שמצידי יאכלו, אבל כמה רעל יש בזה ומה זה עושה לגוף והם רואים איך אני משתדלת לא ליגוע ולהפחית ורק לטעום ולא יותר אז זה משתרש ואני רואה שהגדולים כבר מעצמם מתחילים למסד ולשמור גם מה שמקבלים לימים אחרים

• הוסף לסימניות
לא ברור לי בכלל
ילדה בת 8 לא אמורה להיות כ"כ עצמאית לעצמה, זה לא נערה בת 15
מה זה קונה לעצמה בחזור מבי"ס? אם יש במכולת חשבון פתוח - הייתי סוגרת אותו
ואם זה דמי כיס שלה - הייתי שומרת אצלי ומבקשת פירוט מה היא רוצה לקנות בכסף
לא רואה שום בעיה להגביל ילדה בת 8 באכילת ממתקים.
ותמיד אפשר להתנות - אם תאכלי ארוחת צהרים כולל השניצל תקבלי את ה...

• הוסף לסימניות
אוהבת לאכול?
או אוהבת שיהיה לה?
אולי זה קטע חברתי, ככה קונה חברות.. ואז ה"טיפול" אמור להיות מכיוון אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה